startup suosioharha
Tiedotteet

SalkunRakentaja-sivusto nyt myös käyttäjäystävällisenä mobiiliversiona

SalkunRakentajan lukijat ovat palautteissaan esittäneet toivomuksen SR-sivuston käyttäjäystävällisestä mobiiliversiosta. Matkapuhelimille tarkoitettu mobiilisivusto on nyt julkaistu.

Tavoitteena oli tehdä mahdollisimman selkeä ja yksinkertainen älypuhelimille soveltuva mobiilisivusto. SalkunRakentajan mobiilisivuilta on siksi karsittu pois esimerkiksi sivu- ja alapalkit sekä valikot –  mobiilisivut keskittyvät vain artikkeleihin.

Tabletilla luettavaan sivustoon ei ole tehty muutoksia, eli tabletilla SalkunRakentaja-sivustoa luettaessa näkymä on edelleen lähes samanlainen kuin työpöytänäkymässä.

SalkunRakentajan ylläpito ottaa erittäin mielellään vastaan käyttäjäkokemuksia ja palautetta mobiilisivustosta ja SR-sivustosta ylipäätänsä. Oheisesta linkistä pääset palautesivulle.

http://www.salkunrakentaja.fi/palaute/

Click to comment

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä (artikkeleita ja mainosbannereita), ja sivusto voi saada ko. sisällöistä julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 0400-132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
x x
Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Sisällöntuottajaksi
Digipaketti
Anna palautetta
 

Tilaa uutiskirje

Copyright © 2017 Salkkumedia Oy

Ylös