Yritysuutiset

OP Ryhmän Baltian vahinkovakuutusliiketoiminnan myynti on toteutunut

OP Ryhmä tiedotti viime vuoden lopussa myyvänsä Baltiassa toimivan vakuutusyhtiönsä ja myynti on nyt toteutunut.

OP Ryhmä on myynyt Baltiassa toimivan vakuutusyhtiönsä Seesam Insurance AS:n koko osakekannan Latvian ja Liettuan sivuliikkeineen Vienna Insurance Groupille (VIG). Seesam siirtyi VIG:n omistukseen 31.8.2018, tiedottaa OP Ryhmä.

Seesam tuli osaksi OP Ryhmää vuonna 2006. Heillä on Baltiassa 23 konttoria sekä yli 180 000 asiakasta, joista noin 85 prosenttia on yksityishenkilöitä. Yrityskaupalla ei ole vaikutusta jo olemassa olevien asiakkaiden vakuutussopimuksiin tai -ehtoihin. Seesam työllistää Baltiassa 342 henkilöä ja yrityskaupan myötä henkilöstö siirtyi VIG:n palvelukseen. Seesamin maksutulo oli noin 65 miljoonaa euroa vuonna 2017 ja sen markkinaosuus oli noin 5 prosenttia Baltian vahinkovakuutusmarkkinoista.

Vienna Insurance Groupilla on lähes 200 vuoden kokemus vakuutusliiketoiminnasta ja yritys on markkinajohtaja Itävallassa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Konserniin kuuluu 50 yhtiöitä, jotka toimivat 25 eri maassa ja työllistävät noin 25 000 henkilöä. Pörssiyhtiö Vienna Insurance Group on arvostetuin yhtiö ATX-indeksin mukaan, joka on Wienin pörssin tärkein osakeindeksi. VIG:n osake on listattu myös Prahan pörssissä.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


< !—ReadPeak peruskoodi -->
< !—Improve Media -->

Copyright © 2019 Salkkumedia Oy

Ylös