Kaupallinen yhteistyö

EAB-Sijoituskoulu: Miten piensijoittaja voi helposti sijoittaa vastuullisesti?

– KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / ELITE ALFRED BERG –

Sijoitusvideolla Elite Alfred Bergin rahastosijoitusten ja vastuullisen sijoittamisen johtaja Sampo Brisk kertoo, että rahalla on iso voima vaikuttaa.

Vastuullisella sijoittamisella tarkoitetaan ympäristöön, sosiaalisiin tekijöihin ja hyvään hallinnointiin liittyvien asioiden, eli niin sanottujen ESG-kriteerien (Environment, Social and Governance) huomioon ottamista sijoitustoiminnassa siten, että salkun tuotto- ja riskiprofiili paranevat.

Vastuullinen sijoittaminen tarkoittaa käytännössä sitä, että raha sijoitetaan vastuullisiin ja ”puhtaisiin” kohteisiin tai sillä ohjataan yrityksiä toimimaan entistä vastuullisemmin. Briskin mukaan Elite Alfred Bergillä ei ole olemassa erikseen vastuullisen sijoittamisen ja ”vastuuttoman” sijoittamisen linjaa. Kaikki sijoituskohteet valitaan saman vastuullisen sijoittamisen prosessin kautta.

Mikä EAB-Sijoituskoulu?

SalkunRakentaja julkaisee kahden viikon välein Elite Alfred Bergin sijoitusvideoita. EAB-Sijoituskoulussa käydään läpi sijoittamisen perusteita.

Elite Alfred Berg tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ja monipuolisia säästämisen, sijoittamisen ja varainhoidon palveluita. Sen palveluihin luottaa jo yli 10 000 asiakasta, joiden puolesta se hoitaa yli 3 miljardin euron asiakasvarallisuutta.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


Outbound linkkien seuranta

Copyright © 2019 Salkkumedia Oy

Ylös