Oma talous

Näin maailman 5 nuorinta miljardööriä viettävät aikaansa

Kolme maailman viidestä nuorimmasta miljardööristä asuu Norjassa.

Monen 20-vuotiaan pitää miettiä tarkkaan, mihin käyttävät rahansa opintojen ja hauskanpidon ohella. Kaikilla nuorilla ei ole tätä ongelmaa. Business Insider raportoi, miten maailman nuorimmat miljardöörit käyttävät aikaansa.

22-vuotias Kylie Jenner on maailman nuorin miljardööri. Hänen nettovarallisuus on miljardi dollaria, jonka hän on käärinyt suurilta osin suositun Kylie Cosmetics meikkiyrityksensä avulla.

Kylien yhtiön arvioitiin olevan hiljattain 1,2 miljardin dollarin arvoinen. Jenner möi enemmistöosuuden Kylie Cosmeticsista CoverGirlin emoyhtiö Coty Inc. -yritykselle 600 miljoonalla dollarilla.

View this post on Instagram

new monday, new week, new goals..💗

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Jennerin Instagram-tilillä on yli 150 miljoonaa seuraajaa ja hän kertoo veloittavansa miljoona dollaria yhdestä sponsoroidusta postauksesta. Kylie nousi kuuluisuuteen perheensä Keeping up with the Kardashians TV-ohjelman kautta. Hän oli 9-vuotias, kun sarjan ensimmäinen jakso kuvattiin.

View this post on Instagram

missing this ☀️💛

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Maailman toiseksi ja kolmanneksi nuorimmat miljardöörisisarukset Katharina, 24, ja Alexandra Andresen, 23, omistavat kukin 42,2 prosenttia heidän isänsä perustamasta norjalaisesta sijoitusyhtiö Ferdistä. Nuorten naisten yksittäinen nettovarallisuus on noin 1,4 miljardia dollaria.

View this post on Instagram

Sister time in San Fransico💥

A post shared by Alexandra (@alexandraandresen) on

Alexandra viettää paljon aikaansa hevostalleilla ja ratsastaa kilpaa. Molemmat tytöt nauttivat ulkoilusta, matkustelusta ja ovat ajan tasalla viimeisten muotitrendien kanssa.

View this post on Instagram

Norwegian Team Champions 2017! 💪🏼❤️😁

A post shared by Alexandra (@alexandraandresen) on

Norjalainen Gustav Magnar Witzøe on maailman neljänneksi nuorin miljardööri.

View this post on Instagram

First time in 15 years 😅

A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

26-vuotiaan nettovarallisuus on 3 miljardin dollarin suuruinen ja hän omistaa 47 prosenttia norjalaisesta lohentuottajayritys SalMarista. Hänen isänsä (kuvassa vasemmalla) lahjoitti yrityksen Gustaville vuonna 2013. Gustav, tai lempinimeltään tunnettu Gus, on erityisen kiinnostunut muodista ja tekee mallin töitä.

View this post on Instagram

Wedding crashers 🤷🏿‍♂️

A post shared by Gustav Magnar Witzøe (@guswitzoe) on

John Collins on viidenneksi nuorin miljardööri ja koko maailman toiseksi nuorin itse oman varallisuutensa luonut miljardööri.

29-vuotias irlantilainen yrittäjä perusti veljensä kanssa maksualan yritys Stripen vuonna 2010. Johnin varallisuus on noin 2,1 miljardia dollaria. Hän opiskeli Harvardissa, mutta jätti opinnot nopeasti kesken, kun Stripe alkoi menestymään. Collins viihtyy harrastuksiensa parissa ja on kiinnostunut muun muassa lentämisestä.

Lue myös: 11 miljardööriä, jotka menettivät koko omaisuutensa.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös