Yritysuutiset

Tamturbo peruu listautumisen – sai sijoituksen strategiselta kumppanilta

Tamturbo paineilmakompressori teknologia rahoituskierros sijoittaminen

Paineilmakompressoreita kehittävän ja valmistavan yhtiön listautumisanti ylimerkittiin.

Tamturbo kertoi eilen vastaanottaneensa sijoituksen yhtiöön strategiselta teollisuuskumppanilta. Yksi sijoituksen ehdoista oli, että yhtiö ei listaa osakkeitaan toistaiseksi. Tästä syystä Tamturbo on päättänyt peruuttaa listautumisantinsa ja suunnitelemansa osakkeidensa listaamisen Nasdaq Helsingin First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.

”Haluan kiittää kaikkia sijoittajia jotka osoittivat luottamuksensa ja kiinnostuksensa Tamturbon Listautumisantia kohtaan ja samalla pahoitella mahdollisesta Listautumisannin prosessin aiheuttamasta vaivasta”, toimitusjohtaja Timo Pulkki kertoo.

Vaikka listautumisanti ylimerkittiin noin 2.000 merkitsijän toimesta, Tamturbo uskoo, että tämän teollisuuskumppanin sijoitus on tällä hetkellä strategisesti parempi ratkaisu sen tulevaisuuden kannalta.

Kaikki listautumisannin merkinnät on peruutettu ja sijoittajien maksama merkintähinta palautetaan sijoittajien pankkitileille. Maksu palautetaan arviolta viiden paikallisen pankkipäivän kuluessa merkinnän perumisesta. Mikäli sijoittajan pankkitili on eri rahalaitoksessa kuin merkintäpaikka, palautettavat varat maksetaan sijoittajan suomalaiselle pankkitilille rahalaitosten välisen maksuliikenteen aikataulun mukaisesti arviolta viimeistään kaksi pankkipäivää myöhemmin. Palautettaville varoille ei makseta korkoa.

Tamturbo on suomalainen teollinen cleantech-alan kasvuyhtiö, joka mahdollistaa puhtaamman ja energiatehokkaamman teollisuustuotannon uuden sukupolven Touch-Free™ -kompressoriteknologialla. Tamturbon kompressoriratkaisu on täysin öljytön, energiatehokas, pitkäikäinen sekä asiakkaalle elinkaarikustannuksiltaan perinteistä teknologiaa huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Ratkaisu on mahdollista ottaa käyttöön Air-as-a-Service -palveluna, jolloin asiakas maksaa vain käyttämästään paineilmasta.

 

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös