KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Treidaa kryptovaluutoilla hyödyntämällä ProfitFarmersin tuottavimpia kaupankäyntistrategioita

ProfitFarmers on kryptomarkkinoiden paras ”copy trading” -palvelu.

ProfitFarmers on kryptovaluuttoihin erikoistunut Binancen kryptovaluuttapörssiin integroitu kuukausiveloitteinen treidaamisen työkalu, joka säästää merkittävästi aikaa toteuttamalla kaupat sijoittajan etukäteen määrittämien tasojen mukaisesti.

ProfitFarmersin ”copy trading” -palvelun ansiosta voit hyödyntää parhaiksi havaittuja kaupankäyntisignaaleja eli kaupankäynti-ideoita omissa kryptosijoituksissasi. ”Copy trading” -palvelun löytää ProfitFarmersin sovelluksessa. 

Yhtiö tarjoaa kuukausittain 200-300 kaupankäyntisignaalia, joista saat valita omaan profiiliisi sopivimmat. Viime vuonna 2020 noin 79 prosenttia kaikista kaupankäyntisignaaleista toi plusmerkkisiä tuottoja. 

Kaupankäyntisignaalien ansiosta kryptokaupat perustuvat muuhunkin kuin intuitioon

Sijoittaminen on vaikeata, varsinkin sijoittaminen kryptovaluuttoihin. Kryptovaluuttojen arvonmääritys on vaikeampaa kuin osakkeiden, sillä arvomääritys ei perustu liiketoimintaan. Arvonmäärityksen vaikeuden vuoksi monien sijoittajien kryptonäkemykset perustuvat lähinnä intuitioon, ei tutkittuun tietoon.

ProfitFarmersin ”copy trading” -palvelun ansiosta sijoittaja perustaa kryptosijoituksensa tutkittuun tietoon. ProfitFarmers etsii parhaita kaupankäyntisignaaleja analysoimalla noin 6000 erilaista graafia ja kuviota. Kaupankäyntisignaali voi esimerkiksi perustua tekniseen analyysiin, jonka avulla arvioidaan kurssitrendiä tai sen kääntymistä. Näin ollen kaupankäyntisignaalien ansiosta sijoittajan ei tarvitse turvautua ”mutuun”, vaan hänellä on perustellut argumentit sijoittaa johonkin kryptovaluuttaan. 

Tuoreimman ProfitFarmersin raportin mukaan kaupankäyntisignaaleista voitollisia oli heinäkuun ja syyskuun välillä noin 75 prosenttia. Voitot vaihtelivat kotiutustasojen mukaan. Kotiutustasoja on yhteensä neljä; T1, T2, T3 ja T4. 

Toteutuneista kaupoista yli 75 prosenttia ylsi vähintään tasolle T1, kun taas tappiollisiksi osoittautui ainoastaan 25 prosenttia kaupankäyntisignaaleista. 

Ensimmäisen kotiutustason T1 tuotto oli keskimäärin 12,25 prosenttia. Vastaavasti keskimääräisen ”stop loss” -tason tappio oli 10,52 prosenttia. Toisin sanoen jo ensimmäisen kotiutustason tuottoja tulee enemmän ja useammin kuin tappioita. 

Lisäksi 39 prosenttia kaupankäyntisignaaleista ylsi toiselle, kolmannelle tai jopa neljännelle kotiutustasolle. Niiden keskimääräiset tuotot vaihtelivat 34,10 prosentin ja 73,59 prosentin välillä. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta, mutta algoritmin tuoma tähänastinen statistiikka vaikuttaa erittäin hyvältä. 

Kuva 1. Toteutuneiden kaupankäyntisignaalien jakauma kotiutustasojen ja ”stop loss” -rajan välillä.
Kuva 2. Keskimääräinen tuotto eri kotiutustasoilla ja ”stop lossin” tappion määrä.

ProfitFarmersin ”copy trading” -palvelun käyttö on vaivatonta ja turvallista

ProfitFarmersin ”copy trading” on tehty vaivattomaksi, sillä ominaisuuden saa yhdistettyä kryptopörssi Binance.comiin. ProfitFarmers ei hallinnoi sijoittajan varoja, eikä myöskään veloita kaupankäyntikuluja.

Aluksi sijoittaja valitsee näkemykseensä sopivimman kaupankäyntisignaalin, jonka haluaa kopioida omaksi strategiakseen. Sen jälkeen päätetään sijoitettava summa ja halutessaan muokataan kaupankäyntistrategiaa omien preferenssien perusteella. Valittu kaupankäyntisignaali ja kaupankäyntisumma näkyvät Binancen tilillä. Kauppa toteutuu, kun osto- ja myyntinoteerauksen kohtaavat.

Katso miten Tim ja Wagner ovat onnistuneet ProfitFarmersin ansiosta.

Profitfarmers on maksullinen palvelu, mutta se tarjoaa osan työkaluistaan myös ilmaiseksi. Tutustu Profitfarmersin tarjoamiin ilmaisin työkaluihin tarkemmin täältä.  

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös