KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Mistä houkutteleva korko talletuksille?

Suomalainen pankki tarjoaa selvästi kivijalkapankkeja paremman talletuskoron.

Alisa Pankki on ketterä digitaalinen pankki. Tilin avaus onnistuu vain muutamassa minuutissa. Mobiilipankin saa käyttöön heti tilin avauksen yhteydessä.

Pankin tarjoaman talletustilin korko on houkutteleva suhteessa muihin suomalaisiin pankkeihin. Alisa Pankki maksaa nostorajoituksettomalle säästötilille 0,5 prosentin koron. 

Määräaikaistalletusten korko on säästötiliä korkeampi ja se vaihtelee 0,75–1,50 prosentin välillä. Korkoon vaikuttaa määräaikaistalletuksen pituus. Se voi olla 6–36 kuukautta.

Alisa Pankki soveltuu asiakkaille, jotka haluavat muita suomalaisia pankkeja korkeamman koron. Pankin säästötili on erinomainen vaihtoehto myös sijoitusasiakkaille, jotka kerryttävät ”puskuria” nykyisessä epävarmassa markkinatilanteessa. 

Pankin määräaikaistalletus on varteenotettava valinta osaksi korkosalkkua. Korkoinstrumenttien tuotto-odotus on tällä hetkellä historiallisen matala. Suosittuihin korkorahastoihin liittyy poikkeuksellisen suuri korkoriski. Korkotason trendi on inflaatiosta johtuen ylöspäin kohti neutraalia korkotasoa. Se aiheuttaa laskupainetta korkorahastojen hintoihin ja näkyy sijoittajille miinusmerkkisinä tuottoina.

Alisa Pankin tarjooma monipuolistuu vuoden 2022 aikana.

Pankin suunnitelmissa on tarjota tulevaisuudessa henkilöasiakkaille myös päivittäispalveluita, kuten käyttötili ja maksuliikenne. Myös rahoituspalvelujen muotoja laajennetaan. 

Myös yritysasiakkaille suunnitellaan kattavaa palveluvalikoimaa. Jatkossa Alisa Pankin alta löytyvät tili- ja maksuliikennepalvelut sekä monipuoliset rahoituspalvelut. Integraatiot taloushallinnon palveluntarjoajien kanssa mahdollistavat yrittäjälle keskittymisen omaan ydinliiketoimintaan. Pankki panostaa myös henkilökohtaiseen palveluun. Se tarjoaa yrittäjän tueksi rahoitusasiantuntijan.

Kaiken kaikkiaan Alisa Pankin palvelut soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin aina rahan säilyttämisestä sijoitusvarallisuuden käteispainon kerryttämiseen. Pankin moderni toimintapa yhdistettynä henkilökohtaiseen palveluun sekä muita suomalaisia pankkeja korkeampaan talletustilin korkoon tekevät Alisa Pankista houkuttelevan vaihtoehdon suomalaisille säästäjille.

Kommentoi
Ylös
>