eToro on maailman johtava sosiaalisen kaupankäynnin alusta

eToro tarjoaa kaupankäyntiä ja sijoittamista johtavilla osakkeilla ja ETF-rahastoilla. Suosituin ominaisuus on CopyTrader.

eTorossa sijoittaja voi käydä kauppaa myös valuuttapareilla, indekseillä ja hyödykkeillä hinnanerosopimusten avulla.

Palvelun suosituin ominaisuus on ainutlaatuinen CopyTrader™, joka näyttää sijoittajalle, mitä todelliset kaupankävijät tekevät reaaliajassa. Näin sijoittaja voi kopioida heidän kauppansa automaattisesti.


Osakkeet ja ETF:t

eToron osakesijoitustili on ilmainen. Positiota avattaessa tai suljettaessa ei veloiteta välityspalkkiota. Se ei koske lyhyitä eikä vivutettuja positioita. Muita maksuja voidaan soveltaa. 

bitcoin kryptovaluutat raha pörssi

Kryptovaluutat

eToro tarjoaa sijoittajille aina aloittelijoista asiantuntijoihin kattavan kryptokaupankäyntikokemuksen tehokkaalla ja käyttöystävällisellä alustalla.

CFD eToro

CFD-kaupankäynti

CFD-kaupankäynti* eTorossa tarjoaa kaupankävijöille monia vaihtoehtoja, jotka eivät ole mahdollisia perinteisessä sijoittamisessa. Tutustu kuitenkin riskeihin.


Nollapalkkio kaupankäynnissä

eToro mahdollistaa sijoittamisen monenlaisiin osakkeisiin ilman hallintapalkkioita. Myöskään kaupankäyntimäärää ei ole rajoitettu. Nollapalkkio tarkoittaa, että positiota avattaessa tai suljettaessa ei veloiteta välityspalkkiota. Se ei koske kuitenkaan lyhyitä eikä vivutettuja positioita.

Tilin avaaminen eTorossa on ilmaista! Palvelu ei veloita hallinnointi- tai lipukemaksuja, eikä osakesijoituksista peritä minkäänlaista palkkiota. Nostoista veloitetaan pieni 5 dollarin maksu, eikä mitään selvitysmaksuja ole.

Muita maksuja voidaan soveltaa.

Lue lisää eToron kustannuksista

Kasvava valikoima kryptovaluuttoja

Sijoittaja voi eTorossa käydä kauppaa kohde-etuutena olevilla sijoitusvälineillä eToron kryptovaluuttojen kaupankäyntialustalla. Näin sijoittaja voi rakentaa kryptovaluuttoihin perustuvan sijoitussalkun ja nauttia eduista, joita useimmat pörssit eivät tarjoa, kuten lähes välitön markkinatoimeksiantojen toteutus.

Sosiaalista sijoittamista

Sijoittaja voi eTorossa olla yhteydessä muihin sijoittajiin, keskustella strategioista ja käyttää eToron patentoitua CopyTrader™ -teknologiaa, jolla sijoittaja voi automaattisesti jäljitellä muiden kaupankävijöiden toimintaa.

eToro on kuitenkin paljon enemmän kuin pelkän kaupankäynnin kopiointialusta. Sijoittaja pääsee mukaan johtavaan kaupankävijöiden ja sijoittajien yhteistyöyhteisöön – paikkaan, jossa voi olla kommunikoida, jakaa ja oppia.

*HUOM! Hinnanerosopimukset eli CFD:t ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 67 prosenttia sijoittajatileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.

Ylös