Foorumi – julkaise oma blogisi

Foorumi on vaivaton ja maksuton kanava ajatuksillesi. SalkunRakentaja tavoittaa yli 80 000 uniikkia lukijaa kuukausittain. Lue ohjeet ja kokeile!

HUOM! Voit vapaasti liittää juttuusi/kommenttiisi linkkejä omalle blogisivustollesi, jos se on sinun henkilökohtainen blogisivustosi, ei yrityksen sivu.

Ohjeet: Näin helposti kirjoitat artikkelin tai blogin

1. Kirjaudu tunnuksillasi

Kirjaudu tunnuksillasi (Facebook, Twitter tai SalkunRakentajan tunnuksesi).

 

2. Jos sinulla ei ole tunnuksia, luo tunnukset

Jos sinulla ei ole SalkunRakentajan tunnuksia, etkä halua kirjautua Facebook- tai Twitter-tunnuksillasi, voit luoda uudet tunnukset kohdassa ”Rekisteröidy”.

Luo tunnukset tästä: Rekisteröidy

 

3. Kirjoita teksti

Kirjoita tekstisi alla oleviin syöttölomakkeisiin. Syötä otsikko, artikkelin sisältö, johdanto, artikkelikuva ja asiasanat. Artikkelikuvan ideaalikoko on noin 800 x 400 px.

Lukijan blogi

7+4=

 

Säännöt:

  • Älä mainosta. Sponsoroidusta artikkelista voit sopia erikseen SalkunRakentajan henkilöstön kanssa. Voit kuitenkin vapaasti liittää juttuusi/kommenttiisi linkkejä omalle blogisivustollesi, jos se on sinun henkilökohtainen blogisivustosi, ei yrityksen sivu.
  • Älä kirjoita sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon tai muuhun henkilökohtaiseen ominaisuuteen liittyviä asiattomia viestejä.
  • Kunnioita tekijänoikeuksia. Voit toki siteerata toisia, mutta muista mainita alkuperäinen tekijä.
  • Suojaa toisten yksityisyyttä. Keskustelussa ei julkaista arkaluonteisia, kenenkään yksityiselämään kuuluvia asioita. Älä käytä alatyylisiä ilmaisuja.

Rekisteröitymällä hyväksyt SalkunRakentaja-sivuston foorumin säännöt, sekä sivuston yleiset käyttöehdot. Lue tietosuojaseloste.

Kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen info(at)salkunrakentaja.fi.

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info@salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Copyright © 2018 Salkkumedia Oy

Ylös