Foorumi – osallistu keskusteluun!

Kirjaudu tästä ja kirjoita oma kommenttisi tai blogisi.Kuinka yrityksen oikea arvo määritetään? Osa 1: asiantuntijat 22.8.2019 - Mitä pitäisi ottaa huomioon, jos osakkeen arvon haluaa laskea itse?
Miten lähestyä asuntosijoittamista, jos tavoitteena on 3-4 sijoitusasuntoa? 20.8.2019 - Viime viikolla kysyttiin, mihin kannattavuusasioihin kiinnittää huomiota, kun on juuri ostanut sijoitusasunnon ja tietysti perään tuli, kenties Jenni Barryn podcast -jakson innoittamana, kysymyksiä, jotka liittyvät vaiheeseen ennen sijoitusasunnon ostoa. Toisessa järjestyksessäkin olisi…
Laskeva korkokäyrä – pörssiromahduksen ennustaja? 18.8.2019 - Mikä on korkokäyrä, miten se voi olla laskeva ja ennustaako se pörssiromahdusta?
Mihin kannattavuusasioihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun on juuri ostanut sijoitusasunnon? 14.8.2019 - Tämän viikon kysymys koskee ajankohtaa, kun sijoitusasunto on juuri hankittu.
Vuoristoradan kyydissä 11.8.2019 - Heinäkuussa salkkuni laski mykistävät 22,39 prosenttia suurimman sijoitukseni Genius Brands Internationalin laskiessa voimakkaasti.
Yleisimmät luontoisedut ja niiden verotukselliset hyödyt 9.8.2019 - Tietyllä palkkatasolla rahapalkan korotuksen tilalla voi olla verotuksellisesti edullisempaa ottaa palkankorotus luontoisetuna.
Se hetki, kun varainhoitotalo voitti akateemikot 6-0 9.8.2019 - Maailman suurin varainhoitaja asetti akateemisen tutkimustuloksen ja koko akateemisen prosessin vähintäänkin kyseenalaiseksi.
USA:n korkokäyrä ennakoi talouden taantumaa 8.8.2019 - Laskeva korkokäyrä on ennakoinut kaikki vuoden 1960 jälkeiset kuusi talouden taantumaa.
Taantuma tulee. Oletko valmis? 7.8.2019 - Viestit maailmantaloudesta ovat synkentyneet koko vuoden. Synkkeneminen on myös ollut paljon nopeampaa kuin monet vielä alkuvuodesta uskoivat.
Miten asuntosijoittaja voi varautua asuntojen hintojen mahdolliseen laskuun? 7.8.2019 - Varautuminen ei välttämättä edellytä sitä, että uskoo tai analyyttisesti näkee, että jonkimoinen lama tai romahdus on lähiaikoina tulossa.
Kauppasodan uhasta huolimatta suuret ja sykliset yhtiöt täyttivät ostoskorit 5.8.2019 - Puolivuotistuloskausi ja kauppasodan viimeisimmät käänteet vilkastuttivat suomalaisten yksityissijoittajien osakekauppaa.
Rikkaat vaativat lisää veroja 1.8.2019 - Suomessa ei superrikkaiden verotusta kiristämällä saavuteta merkittäviä verotuottoja.
Miten se jälleenrahoitus asuntosijoittamisessa käytännössä toimii? 30.7.2019 - Olen kirjoittanut ja puhunut aiheesta monta kertaa mutta aina jää joku tärkeä asia vajavaisesti selitettyä ja siitä tulee ne kysymykset.
Moderni rahateoria hämmentää 25.7.2019 - Moderni rahateoria (MMT) on vanha taloustieteen sivuhaara, jolla ei ole juuri uutta annettavaa.
Reilua vai ei? Isojen pörssiyhtiöiden johtajien ansiot puhuttavat 24.7.2019 - Miksi isojen pörssiyhtiöiden johtajat saattavat saada lottovoiton verran rahaa vuosittain?
Sarjayrittäjä Tomi Kaukisen tarina – vaikeuksien kautta voittoon? 23.7.2019 - Monet rupeavat ehkä noin nelikymppisenä miettimään, onkohan tässä nyt mitään järkeä.
Palvelinkeskusosakkeet tarjoavat hyvää ja kasvavaa osinkoa alalla, joka kasvaa ikuisesti 22.7.2019 - Pitkäaikaiselle sijoittajalle erityisen tärkeitä ovat megatrendit.
Pirstaloitunut työelämä johtaa vapauteen 22.7.2019 - Jakamis- ja keikkatalous ovat täällä jäädäkseen.
Onko listaamattomiin yhtiöihin sijoittaminen kannattavaa? 20.7.2019 - Sijoittajien keskuudessa sijoittaminen listaamattomiin yhtiöihin ei ole epätavallista mutta onko se lopulta kannattavaa?
Nordea – Syytetäänkö nyt perämiestä kapteenin virheistä? 16.7.2019 - Sammolla on siis laivan kapteenina ja pääomistajana keskeinen rooli mitä heidän omistamassaan yhtiössä tapahtuu.
Toisen vuosineljänneksen tulosennusteet 8.7.2019 - Talousmentorin, Piksun ja Sergion yhteistyönä on jälleen tuotettu valittuja Helsingin pörssin yhtiöitä koskevia tulosennusteita.
Mitä “osta ja pidä” asuntosijoittaja voi oppia flippaajalta? 8.7.2019 - Tällä kertaa pohditaan, mitä "osta ja pidä" asuntosijoittaja voi oppia flippaajalta ja erityisesti flippaajan ajattelutavasta lähestyä flippauskohteen laskelmaa tarjousta tehdessään.
Negatiiviset tulosvaroitukset eivät säikäyttäneet sijoittajakansaa – osakekauppa kesäkuussa 4.7.2019 - Suomalaiset yksityissijoittajat pysyivät osakemarkkinoilla negatiivisten tulosvaroitusten sarjasta huolimatta.
Tuloskausi alkaa. Oletko valmis? 3.7.2019 - Pörssiyritykset julkistavat vuoden 2019 ensimmäisen vuosipuoliskon tuloksensa lähipäivinä. Millaisia tuloksia sijoittajat odottavat Helsingin pörssin yhtiöille?
Kuinka voin nopeuttaa asuntosijoittamisella vaurastumista? 28.6.2019 - Asuntosijoittaminen ei ole sijoittamisen muoto, jossa tulee nopeita pikavoittoja.

  SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

  SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

     

  Yhteystiedot

  Julkaisija Salkkumedia Oy
  Y-tunnus 2793119-8
  Puhelin 040 0132119
  Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
  Päätoimittaja Jorma Erkkilä
   
  Anna palautetta
  Sisällöntuottajaksi
   

  Lisätietoja

  Henkilöstö
  Mediakortti
  Yhteistyökumppanit
  Digipaketti
  Palvelut

   

  Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


  < !—ReadPeak peruskoodi -->
  < !—Improve Media -->

  Copyright © 2019 Salkkumedia Oy

  Ylös