Foorumi – osallistu keskusteluun!

Kirjaudu tästä ja kirjoita oma kommenttisi tai blogisi.Nordea – Syytetäänkö nyt perämiestä kapteenin virheistä? 16.7.2019 - Sammolla on siis laivan kapteenina ja pääomistajana keskeinen rooli mitä heidän omistamassaan yhtiössä tapahtuu.
Toisen vuosineljänneksen tulosennusteet 8.7.2019 - Talousmentorin, Piksun ja Sergion yhteistyönä on jälleen tuotettu valittuja Helsingin pörssin yhtiöitä koskevia tulosennusteita.
Mitä “osta ja pidä” asuntosijoittaja voi oppia flippaajalta? 8.7.2019 - Tällä kertaa pohditaan, mitä "osta ja pidä" asuntosijoittaja voi oppia flippaajalta ja erityisesti flippaajan ajattelutavasta lähestyä flippauskohteen laskelmaa tarjousta tehdessään.
Negatiiviset tulosvaroitukset eivät säikäyttäneet sijoittajakansaa – osakekauppa kesäkuussa 4.7.2019 - Suomalaiset yksityissijoittajat pysyivät osakemarkkinoilla negatiivisten tulosvaroitusten sarjasta huolimatta.
Tuloskausi alkaa. Oletko valmis? 3.7.2019 - Pörssiyritykset julkistavat vuoden 2019 ensimmäisen vuosipuoliskon tuloksensa lähipäivinä. Millaisia tuloksia sijoittajat odottavat Helsingin pörssin yhtiöille?
Kuinka voin nopeuttaa asuntosijoittamisella vaurastumista? 28.6.2019 - Asuntosijoittaminen ei ole sijoittamisen muoto, jossa tulee nopeita pikavoittoja.
Hajautettuun osakesijoittamiseen liittyvä riski ymmärretään helposti väärin 27.6.2019 - Osakesijoittamiseen liittyvä riski on luonteeltaan epämääräistä. Pahimmassa tapauksessa seurauksena on, ettei osakkeisiin sijoiteta lainkaan.
Yliopisto-opiskelun monet kasvot 27.6.2019 - Elämme yhteiskunnassa, jossa koulusta jättäytyminen nähdään pahana asiana.
Seuraava sijoitusasunto Helsingistä? 25.6.2019 - Oletko ostamassa sijoitusasuntoa Helsingistä? Omien analyysiesi tueksi tai haastamiseksi kannattaa katsoa alla oleva nopea tilastopaketti.
Miksi sijoitusrahastot eivät menesty? 14.6.2019 - Aktiiviseen salkunhoitoon perustuvien perinteisten sijoitusrahastojen toiminta on viime vuosina ollut kasvavan kritiikin kohteena.
Mitä “korkoa korolle” tarkoittaa asuntosijoittamisessa? 12.6.2019 - Osakesijoittamisen yhteydessä on puhuttu "korkoa korolle" -ilmiöstä jo vuosikymmeniä, mutta eikö sitä tapahdu asuntosijoittamisessa, kun siihen ei viitata?
5 Bull ja Bear -sertifikaattien arvoon vaikuttavaa tekijää 11.6.2019 - Bull- ja bear -sertifikaatit ovat sijoittajalle vaivaton ja mielenkiintoinen sijoitusmuoto, mutta tuotteen arvon määräytymiseen ja kustannuksiin liittyy edelleen epätietoisuutta.
Tästä vihervasemmistolle talousratkaisu 9.6.2019 - Monet älykkäät vihervasemmiston edustajat pähkäilevät puoluelinjauksen ja realiteettien kanssa.
Palvelinkeskusbuumi tuo suojaa heiluvilla osakemarkkinoilla 7.6.2019 - Nykymaailmassa on monia megatrendejä, mutta on yksi megatrendi, joka on myllännyt jo vuosikymmenen, eikä se näytä hidastumisen merkkejä.
Kilpailu Netflixin kaatamisesta 6.6.2019 - Voiko mikään siis pysäyttää Netflixin voittokulkua? Uskon että voi.
Mitä poliittinen riski tarkoittaa asuntosijoittajalle? 5.6.2019 - Poliittisen riskin lisäys asuntosijoittajan ja vuokranantajan jokaiseen riskilistaukseen tuli kerta heitolla varmistettua vuosikausiksi.
Kivijalkapankit tiensä päässä osa III 3.6.2019 - Alustatalous tekee tuloaan myös finanssialalle.
Voiko vuokraustoimintaa harjoittaa ilman stressiä? 2.6.2019 - Jokaisen asuntosijoittamista harkitsevan ja sen jo aloittaneen kannattaa miettiä omaa stressinsietokykyään.
Omistajuus, yrittäjyys ja sijoittaminen 2.6.2019 - Omistajuus on jännä peli. Ikävä kutsua arvokasta asiaa peliksi, mutta sellaisena se tutkivalle näyttäytyy.
Analyytikko Atte Riikola, mihin kiinnität peliyhtiöissä huomiosi? 31.5.2019 - Atte Riikola on Inderesin analyytikko, jolla on seurannassaan peliyhtiöt Next Games ja Remedy.
Sijoitusasunnon remontointi 27.5.2019 - On hyvä aika katsoa totuutta silmiin; mitä remontti maksoi ja miten se meni.
Alustatalous mullistaa yritysarvon 25.5.2019 - Maailman arvostetuimmat yhtiöt pörssissä jalostavat tietoa liiketoiminnaksi.
Olen suomalainen ja asun Englannissa: Vaikuttaako brexit arkeeni? 24.5.2019 - Mediamyllytys brexitin ympärillä uuvuttaa. Kun brexitille myönnettiin jatkoaikaa, jäin miettimään mitä vaikutuksia brexitillä on ollut arjessani.
Mika Hyttinen, mikä on suurin viisaus Buffettilta ja Mungerilta? 23.5.2019 - Ahkera analysointi palkitsee tai sitten ei. Yritysten numeroista ei kuitenkaan saa itselleen pysyvää kilpailuetua.
Laura Linkoneva, kuuluuko sijoittaminen kaikille? 16.5.2019 - Indeksisijoittaminen on hieno asia siksi, että se sopii ihan jokaiselle.

  SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

  SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

     

  Yhteystiedot

  Julkaisija Salkkumedia Oy
  Y-tunnus 2793119-8
  Puhelin 040 0132119
  Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
  Päätoimittaja Jorma Erkkilä
   
  Anna palautetta
  Sisällöntuottajaksi
   

  Lisätietoja

  Henkilöstö
  Mediakortti
  Yhteistyökumppanit
  Digipaketti
  Palvelut

   

  Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


  < !—ReadPeak peruskoodi -->
  < !—Improve Media -->

  Copyright © 2019 Salkkumedia Oy

  Ylös