Osakekauppaa Nordnetin alennetuilla hinnoilla

Nordnet tarjoaa SalkunRakentajan asiakkaille osakekauppojen toimeksiannot alennetuilla hinnoilla.

Nordnetissä voit säästää ja sijoittaa osakkeisiin, rahastoihin, ETF:iin ja muihin tuotteisiin – ilman kiinteitä kustannuksia ja edulliseen hintaan.

Kun avaat asiakkuuden Nordnetiin, voit käydä 2 ensimmäistä kuukautta osakekauppaa parhaalla palkkiotasolla: min. 3 € / 0,06 % per toteutunut toimeksianto Helsingin pörssissä (norm. min. 9 € / 0,20 %).

Nordnetin kautta on mahdollista käydä osakkeilla kauppaa pohjoismaisista pörsseistä sekä Saksan, USA:n ja Kanadan pörsseistä. Lisäksi kaupankäynti puhelimitse moniin muihin Euroopan pörsseihin.

Sijoittajat saavat reaaliaikaiset pohjoismaiset kurssit veloituksetta ja talousuutiset ympäri maailman. Työkaluina ovat kaupankäyntiohjelmat ja mobiilisovellukset.

Smart Order Routingilla sijoittaja saa automaattisesti parhaan hinnan toimeksiannolleen. Kotimaisen ja ulkomaisen säilytyksen hinta on 0 euroa.

 
Kaupallinen yhteistyö

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä (artikkeleita ja mainosbannereita), ja sivusto voi saada ko. sisällöistä julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
x x
Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Sisällöntuottajaksi
Digipaketti
Anna palautetta
 

Tilaa uutiskirje

Copyright © 2017 Salkkumedia Oy

Ylös