Analyysityökalut

 • SalkunRakentaja kirjoitti päivityksen ryhmään Logo ryhmälle AnalyysityökalutAnalyysityökalut 1 vuosi sitten

  Hyödynnä kampanjatarjous! ValueSignals tarjoaa peräti 30% alennuksen ValueSignals-osakevalintatyökalun hinnasta 50 ensimmäiselle tilaajalle. Tarjous on voimassa tammikuun loppuun.

  Pyydä alennuskoodi lähettämällä sähköposti osoitteeseen info@salkunrakentaja.fi

 • Jorma Erkkilä kirjoitti päivityksen ryhmään Logo ryhmälle AnalyysityökalutAnalyysityökalut 1 vuosi sitten

  Tiedoksi kaikille Foorumilaisille! SalkunRakentaja on aloittanut markkinointiyhteistyön ValueSignals-osakescreeneriä tarjoavan MFIE Capitalin kanssa.

  ValueSignals on huippusovellus! Osakkeita pystyy valikoimaan lukuisilta markkinoilta – myös Suomesta. Screenerissä on valmiina useita suosittuihin strategioihin perustuvia screenereitä (esim. taik…[Lue lisää]

 • Value Investing | Market Insight of Investment Gurus

  Value Investing | Market insights and news of the investment gurus. Value investing screens and valuation tools.

  • Itse käytän pitkälti tätä palvelua. Jenkkiyhtiöstä suurin osa tiedoista on saatavilla ilmaisesi, lisenssillä saa sitten varsinaisen screenerin ja muita markkinoita käyttöön. Pidän siitä, että palvelusta löytyy hieman spesiaalimmat tunnusluvut (esim. altman-z-score ja beneish-m-score), mitä harvoin löytyy muista palveluista. Hyvä juttu on myös se,…[Lue lisää]

   • Aika kalliilta vaan vaikuttaa tuo Gurufocus. Pelkästään Euroopan markkinoiden hinta 399 dollaria vuosi. ValueSignals maksaa vastaavalla markkinalla noin 235 dollaria vuosi. Ja kun huomioidaan 30% alennus SalkunRakentajan lukijoille, tippuu hinta noin 165 dollariin.

    Ainakaan minulle ei pelkkä jenkkimarkkina riitä alkuunkaan.

    • Se on totta. Itse en ole tuota lisenssiä sen takia vielä ostanutkaan. Täytyypä tutkia tuota ValueSignalsia.

 • Portfolio Visualizer – ilmainen analyysityökalu

  • Konsta oli kommentoinut suoraan sivulle näin”Tämä on aivan loistava työkalu. Mielestäni parhaimmillaan, jos haluua backtestata jotain tiettyä strategiaa tai tsekata jonkin ETF:n faktoripainot (small, value, momentum etc.) tai katsoa eri kohteiden korrelaatioita. Itse käyttänyt ETF:ien kohdalla mutta toimiipa tuo osakeportfoliollakin yhtä hyvin.
   K…[Lue lisää]

   • Vipusijoittaja oli kommentoinut tätä näin: “Olen käyttänyt tätä paljon ja ”mainostanutkin” runsaasti netissä, mutta mihin tuo oikein perustuu, siis taloudelliselta pohjaltaan? Mainoksia ei sivustolla näy, eikä oikein tietoakaan siitä, että mistä rahoitus sivustolle tulee? Keräävätkö parhaat ideat talteen harjoitussalkuista vai mahtaakohan yksi k…[Lue lisää]

    • Vastauksena Vipusijoittajan kommenttiin.

     Nyt en tietenkään tiedä miksi tuo kyseinen yritys on lanseerannut tuon työkalun, mutta teoria löytyy. Se teoria on, että se työkalu on laitettu nettiin, koska se yritys haluaa löytyä netistä.

     Eli Google pyrkii antamaan relevantin osuman ja siihen vaikuttaa isossa kuvassa kaksi asiaa. Se kuinka hyvin sis…[Lue lisää]

 • Tässä käsitellään miten datasta saa tehtyjä graafeja. Kirjoitus sisältää aika paljon enemmän asiaa kuin mitä vaikkapa Excelin ”insert chart”-komento pitää sisällään

  Poweria salkun seurantaan – Osa 2 – graafit

  Sarjan ensimmäisessä osassa keskityttiin enemmän datan hakemiseen ja tiedon pitämiseen reaaliaikaisena Google Sheetsin (GS) avulla. Kun data on saatu kerättyä, on aika muuttaa se kuviksi. On tietysti makuasia miten tietoa haluaa katsella, mutta itse tykkään taulukon sijaan nähdä datan siististi graafiksi muotoiltuna. Lopputuloksen eli osinkosalkkuni löydät tästä ja mallitiedoston (pbix) saat liittymällä Mallitiedoston (pbix) saat liittymällä sisäpiiriin.

 • Tällä videolla kerrotaan miten Excelissä rakennetaan makro, joka hakee osakkeen hintatiedot Yahoo Financesta

  Automatically Download Stock Price data from Yahoo Finance

  A walkthrough on how to write a VBA Macro in Excel to automatically download historical prices for any stock in any date range. **UPDATE** 9/10/16 it seems that Yahoo has reversed their URL for getting the data. The End Date and the Beginning Date have reversed.

 • Tämä on minun suosikki-screeneri. Selkeä, monipuolinen ja helppokäyttöinen. Valitettavasti toimii vain jenkkiosakkeille.

  FINVIZ.com – Stock Screener

  Stock screener for investors and traders, financial visualizations.

 • Tässä blogikirjoituksessa käsitellään Googlen ja Yahoon tuomia mahdollisuuksia.

  Poweria salkun seurantaan – Osa 1 data

  Olen varmasti yksi laiskimmista sijoitussalkun seuraajista maan kamaralla. Tai ainakin olisin, jos en blogia varten kävisi katsomassa kerran kuukaudessa, että mitä salkussani on tapahtunut. Monissa blogeissa on rakennettu näppärän näköinen salkun seuranta Google Sheetsin avulla. Esimerkiksi Kinskin ( salkku) ja Osinkokuninkaan ( salkku) portfoliot löydät kätevästi selaimella.

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info@salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


Copyright © 2018 Salkkumedia Oy

Ylös