Kovaa kasvua – matalalla riskillä

 • Oikein hyvältä vaikuttaa AliBaban tulos. Siis mun mielestä.

  Alibaba Group Holding Limited 2017 Q4 – Results – Earnings Call Slides

  The following slide deck was published by Alibaba Group Holding Limited in conjunction with their 2017 Q4 earnings call.

 • Netflixin tilaajamäärien kasvu oli hiukan odotettua heikompi, mutta isossa kuvassa kasvu jatkuu tasaisena.

  Netflixin tilaajamäärät kasvoivat odotuksia heikommin – katso video

 • Verkostojen vaikutusta talouteen.

  Mitä on ”voittaja vie kaiken”-talous ja mikä sen merkitys sijoittajalle on?

 • Sijoittajan in hyvä ymmärtää tunnusluvut. Digitaalisten kasvuyritysten kohdalla tämä on astetta haastavampi tehtävä.

  Sijoittajan tunnusluvut ja digitaalisen kasvuyrityksen hinnoittelun vaikeus – 3 haastetta

 • Tuoko kiertotalous oman nosteensa digitaalisille alustoille?

  Kiertotalous – mitä se on?

 • Apex on rakenne, joka antaa kilpailuedun.

  Apex – rakenne, joka mahdollistaa isojen yrityksen ketterät liikkeet ja innovaation

 • Voivatko digijätit haastaa pankit?

  Rahoituspalveluiden tulevaisuus – Pankit vastaan Amazon, Google ja Alibaba

 • Hankintameno-olettama – sijoittaminen, osinkoaristokraatit ja kasvuosakkeet


  Kasvuosakkeisiin sisältyy mahdollisuus hyödyntää käytäntöä nimeltään hankintameno-olettama. Yltä löytyy lisää tietoa aiheesta.

 • Under Armour – Enemmän kuin fyysinen tuote? – Omista ja Vaurastu

  Yhteenveto: Artikkelin tarkoitus on luoda yleiskuva siitä, mihin Under Armourin menestys on perustunut, missä vaiheessa aikaisempaa menestystä tuottaneiden liiketoimintojen kehitys on ja mihin suuntaan Under Armour on menossa. Nykyisen liiketoiminnan kasvu on saavuttanut saturaatiovaiheen ja liiketoiminnan on muututtava verkostorakenteen suuntaan, jotta Under Armourilla olisi kilpailuetuja myös tulevaisuudessa.

 • Facebook ja hyppy uudelle S-käyrälle

 • Amazon ja hyppy uudelle kasvukäyrälle

 • Something New About Netflix

  The S-curve describes how products evolve in time. Product development takes time and in the infancy stage only early adaptors are buying the new product. In the expansion stage the majority of consumers start buying the product and the company experiences rapid growth. In the maturity phase growth slows down, reach sales peak and start declining.

 • Visa salkussa ja Amex lompakossa

  Kaikille on varmasti tuttu VISA-teksti pankki- tai luottokorttien reunasta. Monet eivät välttämättä kuitenkaan tiedä tai ymmärrä mitä Visa yrityksenä tekee. Visa on Yhdysvaltoihin vuonna 2008 listattu globaali digitaalisten maksujen teknologiayritys, joka yhdistää tuotteillaan ja palveluillaan kuluttajat, yritykset, pankit ja valtiot yli 200 maassa.

 • Myös tämä on varsin mielenkiintoinen. Yllättävän maltilliset tunnusluvut.

  Fingerprint cards analyysi

  Fingerprint cards AB on Ruotsalainen sormenjälkitunnistimia valmistava yritys. Yhtiö valmistaa sormenjäkisensoreita sekä pyyhkäisylukijoita. Sillä löytyy patentit matriisi käsittelyyn sormen jäljen lukemiseksi, lukijan moni kerrokselisuuteen joka tekee lukijasta kestävän sekä mm. tunnistamaan sormen jäljen pyyhkäisystä sekä algoritmeihin. Yhtiö on Tukholman pörssissä listattu ja kuulu suuriin yrityksiin. Yrityksen markkina-arvo on noin 25 mirjardia kruunua.

 • Tässä on hyvä analyysi pitkällä aikajänteellä ja hyvillä numeerisilla argumenteilla. Yllättävänkin kova ja tasainen liikevaihdon kasvu.
  Kannattaa katsastaa.

  Visa salkussa ja Amex lompakossa

  Kaikille on varmasti tuttu VISA-teksti pankki- tai luottokorttien reunasta. Monet eivät välttämättä kuitenkaan tiedä tai ymmärrä mitä Visa yrityksenä tekee. Visa on Yhdysvaltoihin vuonna 2008 listattu globaali digitaalisten maksujen teknologiayritys, joka yhdistää tuotteillaan ja palveluillaan kuluttajat, yritykset, pankit ja valtiot yli 200 maassa.

 • Tässä on hyvä analyysi mielenkiintoisesta yrityksestä. Analyysissä on tuotu esiin ymmärrettävästi kilpailuetu, pitkä aikajänne, huomattava johdon omistus, kiilpailijat, hinta, verrokkien hinnat, ja riskit.

  Protector Forsikring analyysi

  Protector Forsikring on Oslon pörssissä listattu yritys. Toiminta alkoi vuonna 2004, josta lähtien kasvu on ollut nopeaa ja kannattavaa. Vuonna 2015 yrityksen vakuutusmaksutulo oli 2,843 miljardia Norjan kruunua verrattuna vuoden 2014 2,375 miljardiin kruunuun. Kasvua oli 20 %. Tällä hetkellä yhtiössä on 300 työntekijää.

 • Lataa lisää

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä (artikkeleita ja mainosbannereita), ja sivusto voi saada ko. sisällöistä julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Copyright © 2017 Salkkumedia Oy

Ylös