Sisältöpalvelut

SalkunRakentajaa julkaiseva Salkkumedia Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita sisällöntuotannon palveluja.

SEO-optimoitu sisällöntuotanto

Kiinnostaako natiivimarkkinointi, mutta sinulla ei ole halua tai aikaa kirjoittaa sivustollesi artikkeleita tai blogeja? Talous- ja liike-elämää erinomaisesti tuntevat taloustoimittajamme kirjoittavat artikkelin toivotuilla spekseillä ja sertifioituja Inbound-markkinoinnin parhaita käytäntöjä noudattaen.

Haastattelupohjainen artikkeli voidaan kirjoittaa ihan mistä vaan. Kauttamme saat myös niin ammattimaiset mainosvideot kuin astetta karkeammankin kouluttavan materiaalin.

SEO-pohjainen sisällöntuotantostrategia

Internetin käyttäjistä 88 prosenttia aloittaa tuotteen tai palvelun  etsimisen hakukoneista. Löytävätkö potentiaaliset asiakkaasi hakusanaoptimoitujen artikkelien kautta kotisivuille? Aloitatko yritysblogisi suunnitelmallisella hakusanakartoituksella vai onko prosessisi suunnittelematon?

Meillä on sertifioitua  osaamista ja autamme yritystäsi luomaan SEO-pohjaisen sisällöntuotantostrategian.

Kotisivun hakukoneoptimointi

Internetin käyttäjistä 88 prosenttia lukee ainoastaan hakukoneen ensimmäisen tulossivun. Jotta pääsisit ensimmäiseksi tulee perusasioidesi olla kunnossa.

Ovatko kotisivusi tarpeeksi nopeat ja mobiilioptimoidut? Löytyykö yrityksesi oikeista rekistereistä? Me käymme läpi yrityksesi kotisivun ja hakusanaoptimoinnin kannalta keskeiset puutteet ja osaamme>myös korjata ne.

Jakelu ja näkyvyys SalkunRakentajassa

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkolehti ja sen sisältämät suositut sosiaalisen median kanavat antavat yrityksellesi kohdennettua näkyvyyttä yli 130 000 kuukausittaisen istunnon verran.

Julkaisemalla sisältöä SalkunRakentajan kautta saat dataa siitä minkälainen kouluttava materiaali asiakastasi kiinnostaa. SalkunRakentajan saamat yli 80 000 backlinkkiä tuovat hakukoneiden hakemaa uskottavuutta. SalkunRakentajan avulla sinunkin yrityksesi voi olla Googlessa ensimmäinen.

Kysy lisää

Kysy lisää palautelomakkeella tästä tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: info@salkunrakentaja.fi.

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä (artikkeleita ja mainosbannereita), ja sivusto voi saada ko. sisällöistä julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
x x
Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Sisällöntuottajaksi
Digipaketti
Anna palautetta
 

Tilaa uutiskirje

Copyright © 2017 Salkkumedia Oy

Ylös