Sisältöpalvelut

SalkunRakentajaa julkaiseva Salkkumedia Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita sisällöntuotannon palveluja.

Kiinnostaako sisältömarkkinointi, mutta sinulla ei ole halua tai aikaa kirjoittaa sivustollesi artikkeleita tai blogeja? Talous- ja liike-elämää erinomaisesti tuntevat taloustoimittajamme kirjoittavat artikkelin toivotuilla spekseillä ja sertifioituja inbound-markkinoinnin parhaita käytäntöjä noudattaen.

Haastattelupohjainen artikkeli voidaan kirjoittaa ihan mistä vaan. Kauttamme saat myös niin ammattimaiset mainosvideot kuin kouluttavan materiaalinkin.

SEO-pohjainen sisällöntuotantostrategia

Internetin käyttäjistä 88 prosenttia aloittaa tuotteen tai palvelun etsimisen hakukoneista. Löytävätkö potentiaaliset asiakkaasi hakusanaoptimoitujen artikkelien kautta kotisivuille? Aloitatko yritysblogisi suunnitelmallisella hakusanakartoituksella vai onko prosessisi suunnittelematon?

Meillä on sertifioitua osaamista ja autamme yritystäsi luomaan SEO-pohjaisen sisällöntuotantostrategian.

Internetin käyttäjistä 88 prosenttia lukee ainoastaan hakukoneen ensimmäisen tulossivun. Jotta pääsisit ensimmäiseksi, tulee perusasioidesi olla kunnossa.

Ovatko kotisivusi tarpeeksi nopeat ja mobiilioptimoidut? Löytyykö yrityksesi oikeista rekistereistä? Me käymme läpi yrityksesi kotisivun ja hakusanaoptimoinnin kannalta keskeiset puutteet ja osaamme myös korjata ne.

Jakelu ja näkyvyys SalkunRakentajassa

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkolehti ja sen sisältämät suositut sosiaalisen median kanavat antavat yrityksellesi kohdennettua näkyvyyttä yli 390 000 kuukausittaisen istunnon verran.

Julkaisemalla sisältöä SalkunRakentajan kautta saat dataa siitä minkälainen kouluttava materiaali asiakastasi kiinnostaa. SalkunRakentajan saamat yli 80 000 backlinkkiä tuovat hakukoneiden hakemaa uskottavuutta. SalkunRakentajan avulla sinunkin yrityksesi voi olla Googlessa ensimmäinen.

Lisätietoja SalkunRakentajan kävijämääristä ja lukijaprofiileista löydät mediakortistamme.

Kysy lisää

Kysy lisää palautelomakkeella tästä tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: info@salkunrakentaja.fi.

Ylös