Sisällöntuottajaksi SalkunRakentajaan

Haluatko osallistua SalkunRakentaja-sivuston sisällön kehittämiseen?

Jos osaat kirjoittaa sujuvasti ja mielenkiintoisesti ja ymmärrät talouden ja sijoittamisen lainalaisuuksia, olet juuri sopiva kirjoittaja SalkunRakentajaan. Voit kirjoittaa esimerkiksi artikkeleita, analyyseja, blogeja tai referaatteja.

Mitä hyödyt blogin perustamisesta? SalkunRakentaja-sivustolla käy yli 60 000 lukijaa kuukaudessa (Lähde: Google Analytics) ja kävijämäärät ovat kasvaneet 68 prosenttia edellisvuodesta.

Blogin kirjoittaminen SalkunRakentaja-sivustolle on oiva mahdollisuus saada näkyvyyttä omille ajatuksillesi. Artikkeliisi voit myös liittää esimerkiksi linkin omille kotisivuillesi tai tarjoamaasi palveluun.

Aiheiden tulee liittyä jollain tavalla talouteen tai sijoittamiseen. Kirjoitusten tulee tietenkin olla myös kaikilta osin hyvän tavan sekä soveltuvien lakien ja säännösten mukaisia.

Uusi artikkeli julkaistaan aina pääsivun uutena artikkelina, jolloin se saa mahdollisimman laajan lukijakunnan huomion. Lisäksi artikkeli jaetaan kaikkiin SalkunRakentajan sosiaalisen median kanaviin.

Mahdollisuus myös kirjoituspalkkioihin!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä palautelomakkeella tästä tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: info@salkunrakentaja.fi.

Terveisin

Jorma Erkkilä
Päätoimittaja

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä (artikkeleita ja mainosbannereita), ja sivusto voi saada ko. sisällöistä julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 0400-132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
x x
Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Sisällöntuottajaksi
Digipaketti
Anna palautetta
 

Tilaa uutiskirje

Copyright © 2017 Salkkumedia Oy

Ylös