Mediakortti

SalkunRakentaja on yksi Suomen suosituimpia sijoittamiseen keskittyvistä verkkojulkaisuista. Sivustolla on keskimäärin yli 80 000 lukijaa kuukaudessa ja kävijämäärät ovat kasvaneet vuonna 2016 yli 67 prosenttia viime vuodesta (lähde: Google Analytics).

Vuonna 2016 SalkunRakentajan sivujen katselukertoja oli yli  1,4 miljoonaa.

SalkunRakentaja lukuina

SalkunRakentaja on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. SalkunRakentajan Facebook-sivuilla on jo yli 13 000 seuraajaa/tykkääjää. Uusia seuraajia tulee 200-500 viikoittain. Twitter-tililläkin on lähes 5000 seuraajaa, ja se kerää keskimäärin yli 100 uutta seuraajaa kuukaudessa (lähde: Twitter Counter).

SalkunRakentaja-sivustolla on peräti yli 3000 julkaistua sijoitus- ja talousaiheista artikkelia ja yli 20 asiantuntijaa sisällöntuottajina. Sivusto sopii selkeästi fokusoidun sisältönsä ansiosta sijoittamisen kohderyhmästä kiinnostuneille mainostajille ja palveluntarjoajille.

SalkunRakentaja-sivusto tarjoaa mahdollisuuden joko banneri-mainontaan tai sisältömarkkinointiin. Hinnoittelu voi olla joko kiinteä hinta, CPC tai CPM.

Kysy lisää palautelomakkeella tästä tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: info@salkunrakentaja.fi.

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä (artikkeleita ja mainosbannereita), ja sivusto voi saada ko. sisällöistä julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 0400-132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
x x
Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Sisällöntuottajaksi
Digipaketti
Anna palautetta
 

Tilaa uutiskirje

>

Copyright © 2017 Salkkumedia Oy

Ylös