Mediakortti

SalkunRakentaja taustakuva tabletti sijoittaminen talous

MEDIAKORTTI

SalkunRakentaja

Vaurauden kasvattajan verkkomedia. SalkunRakentaja sisältää sijoittamiseen, talouteen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleja, videoita ja podcasteja.

Suomen suosituin maksuton sijoittamisen ja raha-asioiden sivusto

SalkunRakentaja tavoittaa sijoittajat, yrittäjät, asuntosäästäjät ja henkilökohtaisista raha-asioista kiinnostuneet kohderyhmät.

Sisällöntuottajina on yli 20 sijoittamisen ja liike-elämän asiantuntijaa.

Kaupallisille kumppaneillemme tarjoamme myös sisällöntuotantoa. Sisältöpalvelussamme vipua tuloksille antavat SalkunRakentajan hakukonevoima sekä suositut sosiaalisen median kanavamme.

Ota yhteyttä ja hyödynnä pilottitarjous!

SalkunRakentaja mobiili

Avainluvut

Sisältömarkkinoinnin kamppanjoita kymmenille asiakkaillemme

Fixura on Pohjolan vanhin vertaislainayritys. Lanseerasimme uuden lainatuotteen ja sijoitusalustan keväällä 2020. Osana sijoittajille suunnattua lanseerauskampanjaa olemme tehneet yhteistyötä SalkunRakentajan kanssa. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön – ja erityisesti ammattimaiseen otteeseen sisällöntuotannossa.

Hannu Puolitaival, COO, Fixura Ab Oy

Suomen Vuokranantajat on yksityisten vuokranantajien ja asuntosijoittajien valtakunnallinen järjestö. Toteutimme Salkunrakentajan kanssa kaupungistumista koskevan virtuaaliseminaarin. Toteutus ja jakelu toimivat! Asiointi oli alusta asti sujuvaa ja ammattimaista. Kiitos paljon yhteistyöstä!

Ville Valkonen, yhteiskuntapäällikkö, Suomen Vuokranantajat

Rakennamme kerrostaloja kasvukeskuksiin ja asiakkainamme on paljon pieniä ja suuria asuntosijoittajia. Salkunrakentaja on auttanut meitä tuottamalla sisältöjä, jotka ovat kiinnostavia ja hyödyllisiä asuntosijoittajayleisömme kannalta. Henri on ollut oma-aloitteinen ja ehdottanut uusia aiheita, joka on helpottanut omaa työtämme. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä tehtyyn yhteistyöhön.

Niko Huttu, Kehityspäällikkö, Lehto Asunnot Oy

VertaaEnsin.fi on Suomen johtava taloustuotteiden vertailusivusto, jonka missiona on auttaa kuluttajaa löytämään ja vertailemaan parhaat vaihtoehdot. Olemme tehneet yhteistyötä Salkunrakentajan kanssa jo vuosia, ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön. Salkunrakentajan tiimi on tukenut kasvua hienolla tavalla, ja tuonut selkeätä lisäarvoa sisältömarkkinointiin. Yhteistyö on ollut aina saumatonta ja selkeää, ja yhteyshenkilöiden ammattitaito on vertaansa vailla.

Juuso Korhonen, Marketing & PR, VertaaEnsin.fi

Lukijaprofiili

SalkunRakentajan lukijoiden tulotaso ja varallisuusasema on korkea. Lisäksi lukijat ovat aktiivisia sijoittajia.

Lähde: käyttäjätutkimus 2021 ja 2022.

Kampanjoilla tuloksia

Luetuimmat kaupalliset artikkelimme ovat tavoittaneet jopa 7000 – 20 000 lukukertaa!

Rahastolaskuri paljastaa: Näin hurjasti kuluton indeksirahasto tuo säästöjä -> yli 39 000 sivun katselua

Haluatko miljonääriksi? – Sijoittaminen on riskinottoa, mutta ei uhkapeliä -> yli 8 600 sivun katselua

TILT Biotherapeutics kehitti syöpälääkkeen – sijoittajilla mahdollisuus osallistua osakeantiin -> yli 8 300 sivun katselua

Tutustu tästä uusimpiin kaupallisiin sisältöihimme.

Asiakkaita

Bannerimainonta

SalkunRakentaja-sivusto tarjoaa mahdollisuuden joko banneri-mainontaan tai sisältömarkkinointiin. Bannereille löytyy useita tehokkaita kokoja ja sijainteja.

Hinnat per tuhat näyttöä (CPM), hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Sisältömarkkinointi

Asiakkaan ostopolku alkaa usein tiedon hankinnalla ja siksi sisältömarkkinoinnista on tullut tärkeä osa digimarkkinointia. Sisältömarkkinoinnilla yritys vastaa asiakkaan tiedon tarpeeseen ja siksi se auttaa rakentamaan luottamusta ja johdattamaan asiakkaat kohti ostopäätöksiä.

SalkunRakentaja julkaisee sponsoroituja artikkeleita, jotka voivat olla joko asiakkaan itsensä laatimia tai taloustoimittajiemme laatimia. Luemme asiakkaillemma myös tarvittaessa oman alasivun, josta lukijat näkevät kootusti asiakkaamme sisällöt sekä muuta tietoa.

Katso tästä esimerkki asiakkaamme alasivusta ja sisällöistä.

Sisältöyhteistyössä tarjoamme kahta eri palvelupakettia. Asiakas voi tuottaa sisällön itse tai sen voi tuottaa meidän taloustoimittajamme yhdessä sovitulla ydinviestillä. Sisältö voi olla joko teksti tai podcast.

Ratkaisu voidaan myös räätälöidä asiakkaan omiin tarpeisiin.

Peruspaketti

 • Julkaisu SalkunRakentaja-sivuston paraatipaikalla
 • Artikkelin SEO-optimointi
 • Jako suosittuihin some-kanaviimme
 • Artikkeli jää arkistoon
 • Do-follow -linkit tai call-to-action -painikkeet asiakkaan sivuille

Pluspaketti

 • Peruspaketin lisäksi artikkelin nosto sivupalkkiin. Nosto näkyy artikkelisivuilla ja pääsivulla kahden viikon ajan
 • Mainonta sosiaalisessa mediassa
 • Oma alasivu
SalkunRakentaja mediakortti natiivinosto esimerkki sivupalkki

IR-ikkuna

IR-ikkuna on SalkunRakentajan ainutlaatuinen kaupallinen yhteistyökanava yrityskumppaneille. IR-ikkunassa julkaisemme yrityksistä taustoittavia ja analyyttisiä artikkeleja sekä muuta mielenkiintoista sijoittajatietoa.

Yritys saa SalkunRakenta-sivustolta oman alasivun, joka sisältää taustoittavia artikkeleja, uutisia ja muuta sijoittajia kiinnostavaa tietoa yrityksestä.

Tutustu tästä IR-ikkunaan

Natiivimainonta ja ohjelmallinen ostaminen

Digikanavissamme on mahdollista myös mainostaa asiakkaan omilla verkkosivuilla olevaa sisältöä – joko vain SalkunRakentajan sivuilla tai ohjelmallisen ostamisen kautta useissa medioissa.

 • Asiakkaan omilla sivuilla olevan blogin, laskeutumissivuston tai muun sivun mainonta natiivimainoksena SalkunRakentaja-verkkolehden sivupalkissa sekä sosiaalisen median kanavissamme
 • Mahdollisuus myös natiivimainonnan ohjelmalliseen ostamiseen, jolloin natiivimainos näkyy SalkunRakentajan lisäksi myös muissa suosituissa kotimaisissa verkkomedioissa
 • Voidaan lisätä SalkunRakentajan artikkeleihin do-follow -tekstilinkki asiakkaan sisältöön

Podcastit

Toteutamme podcasteja yhdessä Podcastmedian kanssa. Podcastmedia on IAB Fin­lan­din se­kä Mark­ki­noin­nin, tek­no­lo­gian ja luo­vuu­den lii­ton jä­se­ny­ri­tys ja IAB Fin­lan­din au­dio­työ­ryh­män jä­sen. Podcastmedia on ak­tii­vi­ses­ti mu­ka­na ke­hit­tä­mäs­sä pod­cast-kult­tuu­ria se­kä podcastien mit­taa­mis­ta. Yritys noudattaa ky­seis­ten jär­jes­tö­jen eet­ti­siä oh­jei­ta.

Sisällöntuotanto

Ammattitaitoiset, liike- ja talouselämää laaja-alaisesti tuntevat taloustoimittajamme voivat tuottaa asiakkaillemme sisältöjä – esimerkiksi blogitekstejä, haastatteluja tai analyysejä.

Asiakkaan haluamaa teemaa terävöitetään lukijoita kiinnostavilla teemoilla ja näkökulmilla.

Asiakkaamme voivat julkaista laatimamme sisällöt haluamissaan medioissa, kuten omilla kotisivuillaan, SalkunRakentaja-sivustolla tai muualla.

Olemme toteuttaneet kymmeniä asiakkaidemme toiveiden mukaisia sisältöjä ja sisältömarkkinoinnin kampanjoita.

Lue lisää sisältöpalvelustamme. Lisätietoa tarjoamistamme sisällöntuotannon ja sisältömarkkinoinnin ratkaisuista löytyy myös yrityksemme, Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

Ota yhteyttä


Päätoimittaja, toimitusjohtaja
Jorma Erkkilä
jorma.erkkila(at)salkunrakentaja.fi
p. 040 013 2119


Mediamyynti
Pirkko Virtanen
pirkko.virtanen(at)salkunrakentaja.fi
p. 040 060 0842

Voit myös ottaa yhteyttä palautelomakkeella tästä tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: info(at)salkunrakentaja.fi.

Ylös