SalkunRakentajan Digipaketti – tehokasta sisältömarkkinointia

DigipakettiTM sisältää kaiken tarpeellisen tulokselliseen sisältömarkkinointiin!

Helposti ja kustannustehokkaasti.

Tarjoamme mainostajille hakukoneoptimoitua ja lukijoita aidosti kiinnostavaa sisällöä. Palveluun sisältyy myös sisällön julkaisu, jakelu kanaviimme, kohdennettu digimainonta sekä tulosraportointi.

SalkunRakentaja-sivusto tavoittaa kuukausittain yli 110 000 uniikkia kävijää sivuillaan. Tarjoamme mainostajille tehokkaan ja helpon sisältömarkkinoinnin konseptin, jonka avulla mainostajat tavoittavat sijoittamisesta, taloudesta ja raha-asioista kiinnostuneita lukijoita.

1. SISÄLLÖNTUOTANTO

Digipaketin toteutus lähtee aina sisällöstä. Inbound-markkinoinnin periaatteiden mukaisesti, toteutamme aidosti mainostajien asiakkaita kiinnostavaa sisältöä. Kokeneet toimittajamme osaavat tuoda esille oleellisen ja kiteyttää sanoman ymmärrettävästi. Optimoimme tietenkin myös artikkeleiden hakukonenäkyvyyden.

2. JULKAISU

julkaisu SalkunRakentaja Digipaketti

Toteutamme aidosti mainostajien asiakkaita kiinnostavaa sisältöä. Kokeneet toimittajamme osaavat tuoda esille oleellisen ja kiteyttää sanoman ymmärrettävästi. Optimoimme titenkin myös artikkeleiden hakukonenäkyvyyden.

Sisältö voidaan jakaa myös mainostajan omille nettisivuille esimerkiksi blogiksi.

3. JAKELU

sisältömarkkinointi jakelu SalkunRakentaja Digipaketti

Kaikki julkaisemamme artikkelit jaetaan useisiin Some-kanaviin. Yksinomaan Facebookissa SalkunRakentajalla on yli 12 000 seuraajaa.

4. DIGIMAINONTA

digimainonta SalkunRakentaja Digipaketti sisältömarkkinointi

Facebookissa jakamastamme julkaisusta laadimme Facebookin digimainoskampanjan – kohdentaen mainonnan tarkasti oikealle kohderyhmälle. Pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme toteuttamaan Facebook-kampanjat tehokkaasti.

5. RAPORTOINTI

raportoi SalkunRakentaja Digipaketti sisältömarkkinointi

Kampanjan jälkeen tarjoamme asiakkaillemme Google Analytics -raportin artikkeleiden näkyvyydestä ja klikkauksista. Pystymme myös mittaamaan artikkeleihin sisällytettyjen linkkien klikkausmäärät.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

info@salkunrakentaja.fi

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Copyright © 2019 Salkkumedia Oy

Ylös