Sijoittamisen mestariksi! Tilaa Joka kodin sijoituskirja

Tilaa suosittu Joka kodin sijoituskirja itsellesi tai joululahjaksi.

SalkunRakentajan lukijat saavat kirjan nyt tarjoushintaan 24,90 euroa (ovh 29,90 euroa) + postikulut 5,20 euroa.

HUOM! Kirjoita tilauslomakkeen viestikenttään teksti ”SalkunRakentaja”, niin saat kirjan alehintaan. Laita viestikenttään myös postiosoitteesi.

Tutustu ja tilaa tästä!

Menestyvä sijoittaja arvioi omaan profiiliinsa sopivia sijoituskohteita useasta eri näkökulmasta. Eri sijoitusinstrumenttien tunteminen ja hyödyntäminen muodostavat sijoitustoiminnalle vahvan perustan.  Itse sijoitustoiminnan lisäksi sijoittaja voi kasvattaa järkevällä verosuunnittelulla omaa henkilökohtaista varallisuuttaan.

Joka kodin sijoituskirjan tavoitteena on antaa lukijalle vahvat perustiedot talouden hallinnan osalta, eri sijoitusinstrumenteista sekä sijoitusten verotuksesta. Sijoitusinstrumenteista kirjassa käsitellään muun muassa osakkeita, korkosijoituksia, kiinteistösijoituksia, raaka-aineita ja jalometalleja sekä sijoitusrahastoja.

Joka kodin sijoituskirjassa käsitellään erityisesti osakesijoitusten analysointia ja strategioita, mutta myös sijoittamisen ensimmäisiä askeleita oman sijoittajaprofiilin laadinnasta aina ensimmäiseen osakekauppaan. Kirja soveltuu näin ollen niin sijoittajauran alkuvaiheessa oleville henkilöille sekä pidemmän kokemuksen omaaville sijoittajille.

Kirjan lukuisat esimerkit ja verkkosivuilta löytyvät kirjan harjoitustehtävät ovat tärkeä lisäarvo lukijalle.

Tutustu ja tilaa tästä! Kirjoita viestikenttään ”SalkunRakentaja”, niin saat alennuksen. Laita viestikenttään myös postiosoitteesi.

Ylös