Kirjoita blogi ja tavoita tuhansia lukijoita!

Voit vapaasti liittää juttuusi linkkejä omalle blogisivustollesi, jos se on sinun henkilökohtainen blogisivustosi, ei yrityksen sivu. Voit julkaista joko omalla nimelläsi tai nimimerkilläsi. Tekstisi voi olla joko lyhyt kommentti tai artikkeli/blogi.

Näin helposti kirjoitat artikkelin tai kommentin.


1. Kirjaudu tunnuksillasi tai luo tunnukset rekisteröitymällä2. Kirjoita teksti

Kirjoita tekstisi alla oleviin syöttölomakkeisiin. Syötä otsikko, artikkelin sisältö, johdanto, artikkelikuva ja asiasanat. Artikkelikuvan ideaalikoko on noin 800 x 460 px.

Säännöt

Älä mainosta. Sponsoroidusta artikkelista voit sopia erikseen SalkunRakentajan henkilöstön kanssa. Voit kuitenkin vapaasti liittää juttuusi/kommenttiisi linkkejä omalle blogisivustollesi, jos se on sinun henkilökohtainen blogisivustosi, ei yrityksen sivu.

Älä kirjoita sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon tai muuhun henkilökohtaiseen ominaisuuteen liittyviä asiattomia viestejä.

Kunnioita tekijänoikeuksia. Voit toki siteerata toisia, mutta muista mainita alkuperäinen tekijä.

Suojaa toisten yksityisyyttä. SalkunRakentajan blogeissa ei julkaista arkaluonteisia, kenenkään yksityiselämään kuuluvia asioita.

Älä käytä alatyylisiä ilmaisuja.

Rekisteröitymällä hyväksyt SalkunRakentaja-sivuston edellä mainitut blogitekstien säännöt, sekä sivuston yleiset käyttöehdot. Lue tietosuojaseloste.

Kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen info(at)salkunrakentaja.fi. Autamme mielellämme juttujen tekemisessä!

Ylös