Hintaopas – hintojen ja kauppojen vertailulla säästöjä

Hintaopas.fi on hintavertailupalvelu, jonka avulla on mahdollista säästää rahaa verkko-ostoksissa hintoja ja kauppoja vertailemalla.

Voit verrata yli 700 verkkokaupan hinnat kerralla, ja löytää haluamasi tuotteen halvimpaan hintaan helposti ja nopeasti.

Hintaopas-sovelluksen käyttö on maksutonta.

Mobiililaitteelle ladattavalla Hintaopas-hintavertailusovelluksella on mahdollista verrata yli 280 000 tuotteen hintoja. Kätevät suodattimet auttavat löytämään juuri halutuilla ominaisuuksilla varustetut tuotteet.

Asettamalla tuotteelle hintavahdin matkapuhelimeen, säästyy aikaa ja rahaa. Käyttäjä saa tällöin push-ilmoituksen hintojen laskusta, joten silloi ei tarvitse seurata hintakehitystä itse. Parhaat tarjoukset -ominaisuus kertoo päivän edullisimmat kampanjahinnat kaikissa verkkokaupoissa. Sovelluksessa voi myös laatia listoja suosikkituotteista.

Hintaopas on Pohjoismaiden kattavin hintavertailupalvelu.

Ominaisuudet

  • mahdollisuus etsiä haluamiasi tuotteita ja katsoa, missä niitä myydään halvimmalla
  • hintojen seuraaminen push-ilmoitusten ja sähköpostiviestien avulla (edellyttää kirjautumista)
  • tuotelistojen laatiminen ja avaaminen tuotelistoja sovelluksessa ja osoitteessa hintaopas.fi (edellyttää kirjautumista)
  • eri tuotteiden ominaisuuksien vertaaminen rinnakkain
  • hintahistoriasta katsominen, miten hinnat ovat vaihdelleet
  • viivakoodíen lukeminen ja hintojen vertaaminen kaupassa
  • kauppa-arvostelujen lukeminen ja kirjoittaminen tuote- ja kauppa-arvosteluita
  • tuotteiden ominaisuuksien tarkistaminen
  • tuote-ehdotuksiin tutustuminen

Sanottua

Helppo ja mukava käyttää. Tuotteisiin voi laittaa hintavahdin, joka helpottaa sinun elämääsi niin paljon. Se siis kertoo jos tuotteen hinta tippuu ja saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi. Joten säästät itseltäsi aikaa, vaivaa ja rahaa jota kellään meistä ei totutusti satu olemaan.

Aivan mahtava tapa verrata ja seurata haluamiensa tuotteiden hintoja ja ostaa sieltä mistä halvimmalla saa tai odottaa ja asettaa hintavahti ja tilaisuuden tullen hankkia vielä halvemmalla. Olen lähinnä käyttänyt Legojen ja Nintendo Switch pelien kanssa.

Omasta mielestä todella hyvä appi halvimman hinnan löytämuseksi. Vähän ehkä voisi kategorioita lisätä mutta eihän pienet puutteet haittaa. 🙂

Todella kätevä ja nopea sovellus jos haluat esim kasata oman pöytäkoneen voit helposti etsiä osia nimeltä ja katsoa halvimman hinnan

Lataa Hintaopas kännykkääsi

Ylös