Coinmotion ​- ​Sijoita ​bitcoiniin. ​Helposti ​ja ​turvallisesti

Coinmotion​ ​on​ ​suomalaisen​ ​Prasos​ ​Oy:n​ ​palvelu. Coinmotionin​ ​kautta​ ​voit​ ​ostaa, myydä​ ​ja​ ​säilyttää bitcoineja​ ​turvallisesti.​ ​Tulevaisuudessa​ ​palveluvalikoimaa tullaan laajentamaan​ ​muilla​ ​kryptovaluutoilla.

Rekisteröityminen palveluun on nopeaa. Tunnistautumisen voi tehdä vaivattomasti pankkitunnuksilla ja Coinmotion-tilille voi siirtää rahaa pankkisiirrolla tai verkkomaksulla.

Katso tarkemmat ohjeet.

Coinmotion panostaa turvallisuuteen:

”Coinmotionin käyttö on erittäin turvallista. Näemme paljon vaivaa, taataksemme asiakkaillemme erittäin turvallisen säilytyspaikan heidän varoilleen. Tästä syystä suurin osa asiakasvaroista on turvallisessa multisig-säilytyksessä. Tämä tarkoittaa sitä, että kukaan tietty henkilö ei voi yksin siirtää varoja, vaan siirto vaatii aina usean yhtiön hallituksen jäsenen digitaalisen allekirjoituksen”, kertoo Prasos Oy:n toimitusjohtaja Henry Brade.

Miksi​ ​sijoittaa​ ​Coinmotionin​ ​kautta?

Nopeus

Välittömät maksut sekä bitcoin-ostot ja -siirrot. Coinmotion on tehty joka suhteessa mahdollisimman nopeaksi käyttää.

Kilpailukykyinen hinta

Vaihtokurssi on reaaliaikainen yhdistelmä useasta merkittävästä pörssistä kilpailukykyisellä komissiolla. Volyymialennuksia tarjotaan jo 500 euron vaihdosta lähtien.

Turvallisuus

Valtaosa asiakasvaroista säilytetään erittäin turvallisessa multisig-säilössä, kaukana e-rikollisten ulottuvilta. Yhtiöllä on 5 vuoden kokemus bitcoinien turvallisesta säilytyksestä.

Coinmotion kryptovaluutat

Coinmotion​ ​-​ ​SalkunRakentaja ​-​ ​yhteistyötarjous!

Avaa​ ​tili​ ​Coinmotion-palveluun.​ ​Käyttämällä​ ​alennuskoodia​ ​SRFI17X,​ ​saat​ ​1%
treidauskulut​ ​ensimmäiselle​ ​kuukaudelle​ ​(50%​ ​alennus).

Ylös