Oma talous

4 syytä miksi Mindfulness auttaa menestymään

Mindfulness on tehokas työkalu monen menestyneen yrittäjän keskuudessa. Lue 4 syytä, miksi myös sinun kannattaa aloittaa Mindfulness jo tänään.

Et ehkä ajattele, että menestyneiden yrittäjien kiireisissä päivissä olisi aikaa harjoittaa Mindfulnessia. Asia on itse asiassa täysin päinvastoin. Inc.-verkkosivusto paljastaa, miksi sinun kannattaisi aloittaa Mindfulnessin harjoittaminen jo tänään.

Mindfulnessin suosio on maailmanlaajuista ja sitä harjoitetaan yllättävän paljon menestyneiden ja innovatiivisten yrittäjien keskuudessa. Sillä he tietävät ja uskovat, miten tehokas työkalu Mindfulness on.

Mindfulness, eli tietoisuuden harjoittaminen, voi edistää yrittäjyyttä merkittävästi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että Mindfulnessin harjoittaminen alentaa mm. kortisolitasoja, eli stressihormoneja, sekä parantaa aivojen kykyä käsitellä informaatiota.

Mitä Mindfulness tarkoittaa?

Meditaatio ei ole mikään uusi juttu. Buddhistiset munkit ovat meditoineet jo vuosisatoja, ennen kuin Mindfulness villitys laskeutui länteen. Mindfulness eroaa hieman ”perinteisemmästä” meditaatiosta, jota on myös olemassa monta eri tapaa harjoittaa.

Mindfulness-meditaatiossa on tarkoitus kiinnittää huomiota siihen, mitä tässä hetkessä tapahtuu ja mitä omassa mielessä liikkuu, arvioimatta tai arvostelematta mitään. Perinteisemmässä meditaatiossa pyritään tyhjentämään mieltä, mutta tämä ei ole Mindfulnessin idea, selventää Mindfulness-ohjaaja Heidi Helander-Hyvönen Ylen artikkelissa.

Hyväksytään se, että ajatuksia tulee ja menee eikä väkisin yritetä taistella niitä vastaan.

4 syytä aloittaa Mindfulness tänään

Mindfulness-harjoituksilla on paljon hyötyjä. Se voi parantaa energiatasoja ja luovuutta sekä pitää sinut rauhallisempana ja hallitset paremmin stressiä ja ahdistusta. Kuulostaa hyvältä, eikö?

1. Parantaa keskittymiskykyä

Huomaatko, että sinun on vaikea keskittyä usein? Puhelimen pärinä, tekstiviestien piippaus, uudet sähköpostit ja viestit sosiaalisen median tileillä voivat kiinnittää huomiosi pois tärkeistä työasioista. Hyvä uutinen on se, että Mindfulness voi auttaa sinua.

Säännöllinen meditointi auttaa sinua kehittämään sisäistä rauhallista ääntä, joka auttaa sinua sulkemaan pois turhat häiriötekijät.

2. Lisää luovuutta

Huomaatko, että luovuutesi kärsii kiireen keskellä? Kun lahjoitat aikaa päivässä hiljaisuudelle ja rauhalle meditaation aikana, annat mielesi purkautua. Tämä taas herättää luovuutta ja innovaatiota, jota et ehkä löytäisi muuten kiireisen päivän keskellä.

3. Kommunikoi tehokkaammin

Stressaavat asiakaspalaverit tai neuvottelut sijoittajien kanssa voi saada sinut hyvin stressaantuneeksi. Voit hioa viestintätaitojasi ja paineensietokykyä Mindfulnessin avulla. Voit kohdata kaikki eteen tulevat ongelmat tai kinkkiset palaverit lisääntyneellä hiljaisella päättäväisyydellä.

4. Käsittele epäonnistumisia paremmin

Useimmat menestyneet yrittäjät ovat epäonnistuneet ja tulevat epäonnistumaan useammin kuin pari kertaa. Tämä tekee yrittäjyydestä niin ainutlaatuista ja jännittävää.

Kun nerokkaimmat ideat eivät olekaan, mitä alun perin kuvittelit, epäonnistuminen voi olla kova takaisku. Mindfulness voi auttaa sinua kääntämään epäonnistumisen myönteiseksi kokemukseksi. Se miten käsittelet epäonnistumisia määrittelee, miltä seuraava projektisi tulee näyttämään. Voit kääntää epäonnistumiset positiivisiksi kokemuksiksi. Mindfulness auttaa sinua hallitsemaan tunteitasi tehokkaammin ja tuottavammin.

Et voi muuttaa menneisyyttä, muita ihmisiä tai tuloksia, joita kohtaat. Kuitenkin ainoa asia, jota voit muuttaa ja hallita on sinä itse.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


< !—ReadPeak peruskoodi -->
< !—Improve Media -->

Copyright © 2018 Salkkumedia Oy

Ylös