Sijoitusstrategiat

Treidaajat: Jokainen dippi on ostopaikka

Pienetkin dipit ostetaan tällä hetkellä nopeasti kiinni, kertovat treidaajat.

Tuomas Tuomisen ja Jukka Lepikön kukaan uhtiöiden tuloksilla ei tällä hetkellä ole markkinoille merkitystä ja se on johtanut arvostuskertoimien vahvaan nousuun tänä vuonna. Treidaajalle tällä ei ole käytännön merkitystä, sillä nyt ostetaan osakkeita kalliilla ja myydään vielä kalliimmalla.

Tuominen ja Lepikkö keskustelevat Traders’ Clubin jaksossa myös siitä, miten nousutrendejä kannattaa treidata ja miten teknisen analyysin indikaattorit ja sijoittajasentimentti voivat antaa nousutrendissä vääriä signaaleita.

Nordnet Trader’s Club on videosarja, jossa treidaajat seuraavat markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoivat mennyttä ja ennakoidaan tulevaa.

Traders’ Clubissa opetetaan kaikki oleellinen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista ja esimerkiksi kaupankäyntityökaluista. Lisäksi siinä perehdytään tekniseen analyysiin, jonka avulla pyritään parantamaan mahdollisuuksia ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä.

Tutustu tästä Nordnetin treidaajille tarjoamiin palveluihin:

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös