KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Tämä myynnissä oleva sijoitusasunto Vantaalla sopii erinomaisesti AirBnB-kohteeksi

Vantaan Tikkurilassa on asuntosijoittajalle myynnissä mielenkiintoinen kohde: valoisa yksiö isolla lasitetulla terassilla ja piha-alueella.

luhtitalo yksiö Vantaa Tikkurila

Vantaan Tikkurilassa on asuntosijoittajille tarjolla luhtitalon uudenveroinen yksiö, joka sopii erinomaisesti myös AirBnb käyttöön, kertoo Jiildi-sivusto. Jiildi on uusi markkinapaikka sijoituskäyttöön sopiville asunnoille, toimitiloille ja autopaikoille.

Jiildi-sivusto kertoo, että Vantaan Tikkurilaan, kasvavan keskuksen välittömään läheisyyteen on juuri valmistunut näyttävä Vantaan Villivadelma, kahdentoista asunnon omatonttinen pienkerrostaloyhtiö. Jokaisessa kodissa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja niiden varusteet ovat huolellisesti ja kestävin periaattein valittu.

Huoneiston hallintaan kuuluu erillinen lämmin varastotila. Yhtiö valmistunut omalle tontille maaliskuussa 2023.

yksiö Vantaa Tikkurila huoneisto

Asuntojen suunnittelussa tärkeintä on ollut avaruus ja toimivuus. Jiildi-sivuston mukaan kodikkaan tunnelman täydentää erittäin tilava, lasitettu parveke, jolla nautit niin kesäpäivistä kuin hämärtyvistä syysilloistakin. Lisäksi ensimmäisen kerroksen asunnoissa on viihtyisä oma virhe piha.

Autoileville asukkaille taloyhtiössä on kahdeksan sähkötolpallista autopaikkaa, jotka myydään erillisinä osakkeina.

Airbnb-vuokrauksella parempaa tuottoa

Entäpä se tuotto sijoittajalle?

Asumiskustannukset ovat edulliset. Vastike on Jiildein mukaan erittäin alhainen, hoito- ja yhtiövastike on yhteensä 216 euroa kuussa. Oman tontin lisäksi taloyhtiön modernina lämmönlähteenä toimii vesi-ilmalämpöpumppu, jolla saada säästöjä lämmityskustannuksissa perinteisiin lämmitysmuotoihin verrattuna.

Jiildi laskee, että sijoittaja voi saada huoneistosta vuokraamalla 5,0 prosentin tuoton. Tuotto nousee Jiildin arvion mukaan 7,3 prosenttiin AirBnB-vuokrauksella. Laskelma on tietenkin suuntaa antava.

Kyseisen kohteen vuosittainen prosentuaalinen Airbnb-tuotto on laskettu siten, tuotoista on vähennetty hoitokulut. Laskelma on tehty Vantaan Tikkurilan todellisella Airbnb-vuokrausasteella ja se ei ota huomioon varainsiirtoveroa. AirBnB-tuotto on laskettu 57 euron yön hinnalla.

Mikä on Jiildi?

Jiildi on uusi markkinapaikka sijoituskäyttöön sopiville asunnoille, toimitiloille ja autopaikoille. Jiildin erottaa kilpailevista palveluista Suomessa ja maailmalla sen tapa hakea ja esittää kohteista sijoittajille oleellinen data.

Palvelussa jokaiseen palveluun listattuun kohteeseen tulee perustietojen lisäksi ilmoittaa kohteen vuokra tai arvio vuokrasta. Näitä tietoja hyödyntäen palvelu laskee jokaiselle kohteelle vertailukelpoisen vuokratuoton, jotta sijoittajien on helppo vertailla kohteita keskenään.

Jiildin älykäs järjestelmä laskee myös jokaiselle palveluun listatulle asunnolle Airbnb-tuottoarvion. Airbnb-tuottoarvion tiedot palvelu hakee Airbnb-varausdatasta. Näin myös lyhytaikaisvuokrauksesta kiinnostuneet ihmiset voivat helposti etsiä potentiaalisia kohteita portfolioonsa.

Tarjous Jiildi-palveluun SalkunRakentajan lukijoille

Oletko myymässä asuntoa, toimitilaa tai autopaikkaa ja haluaisit tavoittaa ostovoimaisen sijoituskohteita etsivän yleisön?

Koodilla "salkunrakentaja" saat 30 prosentin alennuksen sijoituskohteiden markkinapaikka Jiildin ilmoituksesta (ovh 67 euroa).

Tutustu Jiildiin

Kommentoi
Ylös
>