KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Jiildi-palvelun asuntosijoituskohde tarjoaa 5,8 prosentin vuokratuottoa

Jiildi palvelussa on asuntosijoittajille tarjolla uutta vastaava, lasitetulla parvekkeella varustettu yksiö kahdeksan kerroksisen talon kuudennesta kerroksesta.

Sijoitusasunto sijaitsee Vaasassa Klementtilän kaupunginosassa, osoitteessa Konepajankatu 10. Yksiö on pinta-alaltaan 21,5 neliömetrin kokoinen. Siinä on avokeittiö ja nykyasuntojen mukaisesti lasitettu parveke.

”Kyseessä valoisa ja kompakti asunto, jossa maltillisissa neliöissä kaikki tarvittava. Asunto heti vapaa ja voidaan tarvittaessa hoitaa myös asunnon vuokraaminen valmiiksi sijoittajalle”, Jiildi-palvelussa kerrotaan.

Kyseessä on vuonna 2016 rakennettu uudiskohde, jossa on oma tontti. Huoneiston kunto on Jiildi-palvelun mukaan erinomainen. Lämmitysmuotona on kaukolämpö ja ilmanvaihto on koneellinen.

Jiildi sijoitusasunto Vantaa Klementtilä

Jiildin mukaan Asunnossa hieno parkettilattia oleskelutilassa. Mukavat näkymät ympäristöön, palvelut lähellä.

Hyvä vuokratuotto kasvukeskuksesta

Koska taloyhtiöllä on oma tontti, on 79 euron hoitovastike muihin vastaavin verraten edullinen.

Myyntihinta on 58 084 euroa ja velaton myyntihinta 99 000 euroa. Kaupassa tulee siten 40 915 euron yhtiölaina, jonka vuoksi rahoitusvastike on 363 euroa kuukaudessa.

Jiildi-palvelu arvioi vuokraksi 560 euroa kuukaudessa. Vuokratuotoksi palvelu arvioi 5,8 prosenttia ja Airbnb-kohteena tuotto nousee 8,5 prosenttiin. Jiildin arviossa kohteen vuosittainen prosentuaalinen vuokratuotto on arvioitu siten, että arvioidusta vuokrasta on vähennetty hoitokulut sisältäen mahdollisen tontin vuokran. Laskelma on tehty 100 prosenttisella vuokrausasteella ja se ei ota huomioon varainsiirtoveroa.

Mikä on Jiildi?

Jiildi on uusi markkinapaikka sijoituskäyttöön sopiville asunnoille, toimitiloille ja autopaikoille. Jiildin erottaa kilpailevista palveluista Suomessa ja maailmalla sen tapa hakea ja esittää kohteista sijoittajille oleellinen data.

Palvelussa jokaiseen palveluun listattuun kohteeseen tulee perustietojen lisäksi ilmoittaa kohteen vuokra tai arvio vuokrasta. Näitä tietoja hyödyntäen palvelu laskee jokaiselle kohteelle vertailukelpoisen vuokratuoton, jotta sijoittajien on helppo vertailla kohteita keskenään.

Jiildin älykäs järjestelmä laskee myös jokaiselle palveluun listatulle asunnolle Airbnb-tuottoarvion. Airbnb-tuottoarvion tiedot palvelu hakee Airbnb-varausdatasta. Näin myös lyhytaikaisvuokrauksesta kiinnostuneet ihmiset voivat helposti etsiä potentiaalisia kohteita portfolioonsa.

Tarjous Jiildi-palveluun SalkunRakentajan lukijoille

Oletko myymässä asuntoa, toimitilaa tai autopaikkaa ja haluaisit tavoittaa ostovoimaisen sijoituskohteita etsivän yleisön?

Koodilla "salkunrakentaja" saat 30 prosentin alennuksen sijoituskohteiden markkinapaikka Jiildin ilmoituksesta (ovh 67 euroa).

Tutustu Jiildiin

Kommentoi
Ylös
>