Rahastotietoa

Kaupan bonuspisteillä rahastosäästäjäksi

kauppaS-osuuskauppojen asiakasomistajat voivat jatkossa siirtää ansaitsemiaan bonuspisteitä sijoitusrahastoon.

S-Ryhmä kertoo tiedotteessaan, että bonuksen voi ohjata yhteen kolmesta nyt lanseerattavista S-Säästörahastoista, jotka ovat nimeltään Varovainen, Kohtuullinen ja Rohkea.

Rahastosäästäminen toimii käytännössä siten, että asiakas voi halutessaan ohjata Bonuksen ja muut S-ryhmän rahana maksamat edut S-Rahastotilille, josta ne siirtyvät automaattisesti asiakkaan valitsemaan rahastoon.

S-Rahastotilille voi myös tehdä lisäsijoituksia tilisiirtona tai ohjata sinne kuukausittaisen säästösumman esimerkiksi palkkatililtä.

S-Säästörahastoja hallinnoi S-Pankin tytäryhtiö FIM Varainhoito Oy. S-Säästörahastoihin ja Bonuksen siirtämiseen rahastoon voi tutustua osoitteessa www.s-pankki.fi/rahastot.

”Tämä on helppo ja yksinkertainen tapa aloittaa rahastosäästäminen, sillä jo kympillä kuussa pääsee mukaan eikä asiakkaalta peritä merkintä- tai lunastuspalkkioita”, kertoo S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula.

S-Pankki on jo aiemmin kertonut aikeistaan laajentaa toimintaansa sijoitusrahastotoimintaan ja varainhoitoon. S-Pankki kertoi kuluvan vuoden toukokuussa ostavansa osake-enemmistön FIM-konsernista.

S-Pankki sanoo tavoittelevansa tukevaa asemaa rahastoyhtiönä. Se pyrkii kasvamaan Suomen suurimpien joukkoon vuosikymmenen loppuun mennessä.

Kommentoi
Ylös
>