KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

EAB-Sijoituskoulu: Vastuullisen sijoittamisen termit tutuiksi

Sijoitusvideolla Elite Alfred Bergin rahastosijoitusten ja vastuullisen sijoittamisen johtaja Sampo Brisk käy läpi vastuulliseen sijoittamiseen liittyvät perustermit sekä kertoo vastuullisen sijoittamisen yleiset periaatteet.

Vastuullisella sijoittamisella tarkoitetaan ympäristöasioiden, sosiaaliseen vastuuseen liittyvien tekijöiden sekä hallintotapa-asioiden eli niin sanottujen ESG-asioiden (Environment, Social and Governance) huomioon ottamista sijoitustoiminnassa siten, että salkun tuotto- ja riskiprofiili paranevat.

Vuonna 2006 YK julkisti vastuullisen sijoittamisen periaatteet UNPRI (United Nations Principles of Responsible Investment), jotka määrittelevät vastuullisen sijoittamisen standardit ja ovat lisänneet yleistä tietoisuutta aiheesta.

Suurille instituutiosijoittajille vastuullisuus on ollut jo useita vuosia edellytys sijoituskohteita valittaessa. Viime vuosina kiinnostus vastuullista sijoittamista kohtaan on kasvanut myös yksityishenkilöiden keskuudessa, ja varainhoitoyhtiöt ovatkin panostaneet vastuullisuuteen yhä voimakkaammin.

Mikä EAB-Sijoituskoulu?

SalkunRakentaja julkaisee kahden viikon välein Elite Alfred Bergin sijoitusvideoita. EAB-Sijoituskoulussa käydään läpi sijoittamisen perusteita.

Elite Alfred Berg tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ja monipuolisia säästämisen, sijoittamisen ja varainhoidon palveluita. Sen palveluihin luottaa jo yli 10 000 asiakasta, joiden puolesta se hoitaa yli 3 miljardin euron asiakasvarallisuutta.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös