KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Osaamista, kokemusta ja globaalia tietoa sijoittamisesta

sijoituspalvelu-sijoittaminen-092016

Suomen Sijoittajaopastus Oy (SIOP) on toiminut jo 15 vuotta sijoittamisen asiantuntijana. Osaamisemme perustuu pitkäaikaiseen työskentelyyn globaalissa sijoitusympäristössä, markkinoiden jatkuvaan seurantaan, sijoitustuotteiden analysointiin ja asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen.

Yksilöllinen sijoitusneuvonta ei ole meidän juttu

Sijoitusneuvonta tuli luvanvaraiseksi vuonna 2007. Yhtiö oli perustettu auttamaan yksityisiä sijoittajia, mutta sijoitusneuvonnan toimilupa edellytti silloin niin merkittävää resurssien lisäystä ja laajaa raportointia RATA:lle (nykyisin Finanssivalvonta), että pienellä yrityksellä ei ole siihen mahdollisuuksia. Siksi emme myy asiakkaille yksilöllistä  sijoitusneuvontaa.

Myymme ammattisijoittajan osaamista

Päätuotteemme on markkinaehtoinen sijoitustieto. Meillä on kansainvälistä ja kotimaista markkinatietoa, jota tarjoamme piensijoittajille. Laadimme kuukausittain globaaleja markkinakatsauksia, joissa kotimaisten osakkeiden ja rahastojen valinta oli yksi keskeinen teema. Kotimaan osakkeista ylläpidämme yllä noin 70 vaihdetuimman valintalistaa ja 10 osakkeen mallisalkkua, joka on tarkoitettu perinteisille varovaisille sijoittajille. Mallisalkun arvon on kaksinkertaistunut neljän vuoden aikana. Rahastojen seurantamme koskee myös kansainvälisiä indeksiosuuksia eli ETF-rahastoja

Toimintamallimme

Laadimme asiantuntija-arvioita kaikista maailmalla myytävistä arvopapereista, kuten osakkeista, korkotuotteista, raaka-aineista ja ETF-tuotteista. Arviomme asiakkaiden sijoitussalkkuja markkinanäkemykseen ja sijoituskohteiden tulosennusteisiin perustuen kuluvan ja seuraavan vuoden horisontilla. Etsimme menestyjiä keskinäistä ja konsensusvertailua varten.

Markkinalähtöiset sijoitussuunnitelmat

Teemme markkinatilanteeseen sopivia sijoitussuunnitelmia, joissa keskeisenä tavoitteena on poimia ”rusinoita pullasta” ja samalla hajauttaa sijoituksia omaisuusluokkiin ja useammille markkinoille globaalisti. Suosittelemme pääosin pienriskisiä sijoituksia ja asetamme vakaat tuotot epävarmuuden edelle. Tarkoitus on, että asiakkaittemme ei tarvitse jatkuvasti vaihtaa sijoituksiaan, vaan niiden päällä voi ”istua” usean vuoden ajan, mikä myös säästää kaupankäyntikuluja.

Opetustoimintamme

Opetustoimintamme on ollut mittavaa erityisesti Etelä-Suomessa. Olemme pitäneet yli 50 osakesijoittajan peruskurssia noin 700 osallistujalle. Kokeneimmille sijoittajille tarjoamme vaativampaa jatkokurssia. Laadimme myös räätälöityjä erikoiskursseja ryhmille ja jopa yksityisille asiakkaille.

Edulliset hintamme piensijoittajille

Myymme normaalisti noin vuoden yhteistyötä ja palvelupaketteja. Niiden puitteissa meidän ja asiakkaan kokemukset voidaan hyödyntää sijoitusten kohdentamisessa ja sijoitussuunnitelmien laatimisessa.

Tavallisen osakesijoittajan palvelu maksaa vuoden 2016 hinnoilla 120 euroa, kun vastaava globaali palvelu maksaa 180 euroa. Viimeksi mainitussa palvelussa on osakkeiden ja ETF-tuotteiden lisäksi erilaisia korkotuotteita tai –johdannaisia, joilla voi menestyä haastavissakin olosuhteissa ja korkojen noustessa.

Internetissä navigoiden ja puhelimitse keskustellen voi myös kotona opiskella osakesijoittajan peruskurssin tai ETF-kurssin hintaan 120 euroa. Kurssi käsittää opetuksen lisäksi markkinalähtöisen sijoitussuunnitelman laatimisen.

Lue lisää Suomen Sijoittajaopastus Oy:n palveluista tästä.

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää linkkejä SalkunRakentajan markkinointikumppanin sivuille.  SalkunRakentaja-sivusto voi saada kumppanilta mahdollisesti myyntikomissioita.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös