Oma talous

Kilpailuta autohuolto Autojerry-palvelun avulla – näin palvelu toimii

AutoJerry on nettisivusto, jonka avulla autoilija voi veloituksetta pyytää tarjouksen alueensa autokorjaamoilta, vertailla tarjouksia ja sopia huoltoajan valitsemansa korjaamon kanssa.

AutoJerryllä on jo yli 1800 autokorjaamo-kumppania eri puolella Suomea., eli lähes joka toinen Suomen korjaamoista on mukana palvelussa. Palvelussa käyttää 300 000 autoilijaa eri puolilla Suomea. Korjaamot ovat keränneet jo yli 30 000 asiakaspalautetta

Ajoneuvon omistaja pystyt helposti ja nopeasti vertailemaan alueensa huoltoliikkeet ja hintatason. Auton omistaja saa tarjoukset alueensa korjaamoilta ja voi sopia huoltoajan valitsemasi yrityksen kanssa.

AutoJerryn käyttäminen on autoilijoille täysin ilmaista.

Tarjouspyynnön jättäminen on yksinkertaista: Ensin syötetään ajoneuvon rekisterinumero. Sitten valitaan kilpailutettavat huoltopalvelut, kuten esimerkiksi jarrut, moottori, ilmastointi tai jakohihna. Valittavana on myös esimerkiksi katsastushuolto ja renkaiden vaihto. Lopuksi ilmoitetaan vielä auton sijainti, huollon kiireellisyys ja yhteystiedot.

Jos mikään tarjouksista ei kiinnosta, palvelun käyttäjän ei tarvitse hyväksyä yhtään tarjousta. Palvelun kautta voi kysyä myös korjaamoilta lisätietoja.

Tutustu palveluun tästä: AutoJerry

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää SalkunRakentajan markkinointikumppanin sivuille linkkejä, joiden perusteella SalkunRakentaja-sivusto voi saada korvauksia.

1 kommentti

1 kommentti

  1. Johannes

    3.6.2018 at 10:04

    Autojerry , pienentäkää sitä mainoksenne volyymia.
    Huutaa niin kovaa että en halua olla missään tekemisissä ko firman kanssa.

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös