Toimituksen tiedotteet

Sijoittajamestari alkaa 2. lokakuuta – lue viime vuoden voittajan haastattelu

Sijoittajamestari tarjoaa sekä aloittelijoille että ammattimaisille sijoittajille mahdollisuuden käydä kauppaa tuhansilla eri arvopapereilla reaaliaikaisesti.

Sijoittajamestari on Nordic Growth Market (NGM) järjestämä kilpailu, jossa sekä uteliaat aloittelijat että kokeneemmat sijoittajat saavat kokeilla osaamistaan kaupankäynnissä hyödykkeillä, indekseillä, osakkeilla ja koroilla. Kauppaa käydään pörssinoteeratuilla sijoitustuotteilla, joita ovat Bull & Bear-sertifikaatit, Mini Futuurit, Warrantit, Turbowarrantit ja Mini Future BEST/Unlimited Turbo. Tuotteet on otettu kaupankäynnin kohteeksi NGM-pörssin NDX-markkinapaikalle.

Pääpalkinto 100 gramman kultaharkko, jonka arvo on noin 3700 euroa.

Kilpailu on käynnissä 2.-13. lokakuuta ja kauppaa käydään klo 10:00-18:25. Kilpailuun voi ilmoittautua myös kilpailun alkamisen jälkeen. Voidakseen olla mukana ja kilpailla kokonaiskilpailun pääpalkinnosta, tulee ilmoittautua viimeistään 8. lokakuuta. Kauppaa käydään todellisilla kursseilla, mutta fiktiivisellä rahalla.

Rekisteröidy Sijoittajamestariin täältä: www.sijoittajamestari.com

Lue haastattelu viime vuoden voittajasta:

Mitä mieltä olet Sijoittajamestari-kilpailusta?
Hyvin järjestetty kilpailu, missä voi harjoitella kaupankäyntiä viputuotteilla.

Käytkö yleensä kauppaa ahkerasti? Millaisia kokemuksia sinulla on arvopaperikaupasta?
En käy kauppaa päivittäin, vaan ehkä noin pari kertaa kuukaudessa. Mulla on erittäin hyviä kokemuksia arvopaperikaupasta ja erityisesti pörssiosakesijoittamisesta.

Millaisen strategian olet valinnut kilpailua varten?
Kilpailussa yritin haistella markkinatunnelmaa ja sijoitin sen mukaan pääasiassa DAX-indeksiin.

Mitä vihjeitä haluat antaa muille osallistujille, jotta kaupankäynti sujuu hyvin?
Yleisesti kaupankäynnissä kannattaa tutustua kaupankäynnin kohteena olevaan tuotteeseen. Välittäjässä kannattaa katsoa hintaa sekä asioiden sujuvuutta. Velkarahaa hyödyntämällä pääsee sijoittamisessa ja kaupankäynnissä nopeasti alkuun. Myös johdannaiset ja/tai viputuotteet voi olla hyviä vaihtoehtoja nopeasti vauhtiin pääsemiseksi.

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää SalkunRakentajan markkinointikumppanin sivuille linkkejä, joiden perusteella SalkunRakentaja-sivusto voi saada korvauksia.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös