KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Suunnittele omannäköinen suojakuori kännykkään tai tablettiin

MyTrendyPhone.fi tarjoaa sivuillaan kätevän palvelun, jonka avulla kuluttaja voi suunnitella puhelimen tai tabletin suojakuoret haluamansa näköisiksi.

Matkapuhelinvalmistajat, kuten Nokia, iPhone, Samsung, Huawei ja monet muut, tarjoavat omille älypuhelimilleen alkuperäisiä suojakuoria ja koteloita, jotka sopivat täydellisesti laitteeseen ja suojaavat sitä erinomaisesti. Lisäksi on olemassa myös kolmansia osapuolia, jotka tarjoavat laajan valikoiman suojatarvikkeita, joita on saatavilla useissa eri tyyleissä, väreissä ja muodoissa.

Monet matkapuhelinkäyttäjät haluaisivat kuitenkin löytää laitteelleen ainutlaatuisen suojakuoren, joka saisi heidät erottumaan joukosta.

MyTrendyPhone.fi:n palvelussa puhelimen käyttäjä suunnitella esimerkiksi iPhone X ainutlaatuiset kuoret tai persoonalliset iPhone XR kuoret, jotka suojaavat puhelinta naarmuja ja iskuja vastaan, mutta samaan aikaan tekevät laitteesta omaperäisemmän ja henkilökohtaisemman.

Puhelinkuoren kustomointipalvelun ansiosta voi käyttäjä valita suosikkikuvan valokuvakansiostaan ja painattaa sen puhelimen taakse, virtapankkiin tai USB-muistitikulle.

Palvelun käyttö on helppoa.

Käyttäjä valitse ensin puhelinmerkin ja mallin. Sen jälkeen ladataan haluttu kuva tietokoneelta. Tätä kuvaa tullaan käyttämään puhelinkuoresi luomisessa. Kuvan pitää olla tiedostomuodossa .jpg tai .png ja kooltaan vähintään 1200 pikseliä.

Puhelimen kaikki toiminnot ovat edelleen käytettävissä, kun suojakuori on kiinnitettynä puhelimeen.

MyTrendyPhone.fi myy laadukkaita tarvikkeita matkapuhelimille, iPodeille ja muille MP3-soittimille, digitaalikameroille ja videokameroille, PC- ja kannettaville tietokoneille sekä Bluetooth-laitteille. Laaja tuotevalikoima kattaa yli 100 000 erilaista tarviketta.

Tutustu puhelinkuoren kustomointipalveluun tästä.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös