Listaamattomat yhtiöt

Suomalainen startup-yritys kehitti sijoittamisen mobiilipelin

Invested mobiilipeli sijoittaminen sovellus

Mobiilisovellus mahdollistaa leikkirahalla rakennetun osakesalkun rakentamisen sekä realististen sijoituskilpailujen järjestämisen.

Suomalainen startup-yritys Invested Group Oy on tuomassa vuoden 2022 alussa markkinoille osakesijoittamisen opiskeluun keskittyvän ilmaisen ja pelillistetyn mobiilisovelluksen nimeltä Invested, jonka kehitykseen on saatu apua Suomen Osakesäästäjiltä.

Yhtiön tavoitteena on tuoda innovatiivinen ja käytännönläheinen keino tutustua osakemarkkinaan ja täten edistää suomalaista tietotaitoa ja aktiivisuutta osakesijoittamista kohtaan.

Invested Groupin toimitusjohtaja Antti Lähtevänoja kertoo, että sovelluksessa voi rakentaa leikkirahalla osakesalkun Helsingin pörssin osakkeista, kilpailla luodulla osakesalkulla muita käyttäjiä vastaan liigoissa sekä suorittaa osakesijoittamisen eri osa-alueisiin liittyviä tutoriaaleja.

Investedissä kaupankäynti ja osakesalkun seuranta on tehty mahdollisimman realistiseksi huomioimalla esimerkiksi välityskulut, reaaliaikaiset hinnat ja osingot.

”Sovellus on hyvä keino toteuttaa leikkimielisiä, mutta motivoivia sijoituskilpailuja yhteisöille tai vaikka työporukalle. Sovelluksen beta-versio onkin testikäytössä lukioissa ja sijoitusyhteisöissä sekä ensi keväästä alkaen myös pilottina yliopistojen kursseilla”, Lähtevänoja kertoo.

Lähtevänojan mukaan sovelluksen kautta yhteisö voi myös joukkueena kilpailla toisia yhteisöjä vastaan. Kilpailujen lisäksi sovellus on hyvä keino aloittelevalle sijoittajalle tutustua tarkemmin osakemarkkinaan käytännön kautta sekä kokeneemmalle sijoittajalle testata uusia sijoitusstrategioita.

Sovellus on ilmainen ja vapaasti käytettävissä kaikille osapuolille eli kilpailun järjestäjälle ja osallistujille.

Lähtevänoja kertoo, että sovellus on nyt beta-testauksessa ja sen valmis versio julkaistaan vuoden 2022 alussa.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös