Markkinakommentit

Blackrock: Kehittyvillä markkinoilla vahvat näkymät

Nykyään yli 88 prosenttia kehittyvien markkinoiden yrityksistä maksaa osinkoja. Varainhoitaja BlackRock näkee paljon potentiaalia kehittyvillä markkinoilla kuluvan vuoden aikana.

Vuonna 2013 kasvua vauhdittavat erityisesti kehittyvien markkinoiden tuottojen lähes 14 prosentin kasvuennuste sekä alueen suurten maiden, kuten Kiinan, Brasilian ja Intian, talouksien vakautuminen ja kasvu. Tämän lisäksi monet kehittyvien markkinoiden yritykset maksavat keskimääräistä korkeampia osinkoja, jolloin sijoittajille tarjoutuu mahdollisuus hyötyä niin kasvusta kuin tuotoistakin.

BlackRock uskoo tuottojen kasvuun Brasiliassa toimintaympäristön parantumisen ja hallituksen infrastruktuurihankkeiden myötä. Indonesiasta odotetaan korkeita osinkoja ja 6 prosentin talouskasvua.

BlackRock on myös kasvattanut venäläisten osakkeiden määrää BGF Emerging Markets Equity Income Fund -rahastossaan. Venäläisten osakkeiden arvostukset ovat matalimpien joukossa verrattuna muihin kehittyvien markkinoiden kohteisiin.

Lähde: Cocomms Oy

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


< !—ReadPeak peruskoodi -->
< !—Improve Media -->

Copyright © 2019 Salkkumedia Oy

Ylös