Yritysuutiset

Teleoperaattori DNA harkitsee listautumista

Lähde: DNA Oy

Lähde: DNA Oy

DNAn hallitus käynnistänyt strategisen selvitystyön. Selvitystyön yhtenä mahdollisena vaihtoehtona on DNA:n listaaminen pörssiin.

Yhtiön hallitus tiedottaa selvitystyön tuloksista selvityksen valmistuttua. Mahdollisen listautumisen toteuttamisesta ja ajankohdasta päätetään myöhemmin.

”DNA on kasvanut tasaisesti viime vuosina ja yhtiö teki viime vuonna historiansa parhaan liiketuloksen. Haluamme varmistaa, että yhtiön myönteinen suunta säilyy jatkossakin. Yhtiön hallitus on näin ollen päättänyt aloittaa strategisen selvitystyön, jossa yhtenä vaihtoehtona selvitetään mahdollisuutta listata DNA pörssiin. Lopullinen päätös yhtiön mahdollisesta listautumisesta tehdään kuitenkin osakemarkkinoiden tilanteesta riippuen vasta myöhemmässä vaiheessa”, DNA:n hallituksen puheenjohtaja Jarmo Leino kommentoi.

DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Yhtiö näkee keskeisenä kasvualueena ajasta ja paikasta riippumattoman uuden työn, joka mahdollistuu älykkäillä päätelaitteilla, monipuolisilla viestintäpalveluilla ja nopeilla yhteyksillä.

DNA:n liikevaihto vuonna 2015 oli 828,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 73,1 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 3,7 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös