Yritysuutiset

Nyt tuli pitkä asuntolaina – S-pankki haastaa asuntomarkkinat 45 vuoden lainalla

S-pankki kertoo tarjoavansa jatkossa erikseen valituissa uudiskohteissa asunnon ostajille uudenlaista asuntolainaa, jossa laina-ajaksi on mahdollista neuvotella jopa 45 vuotta.

S-pankki hakee markkinaosuutta Suomen asuntomarkkinoilta. Pankin mukaan ensimmäisenä lainaratkaisua tarjotaan rakenteilla oleviin YIT:n Smartti-kohteisiin ja Skanskan Keravalla sijaitsevaan BoKlok-kohteeseen.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Talouselämä.

Pitkä laina-aika mahdollistaa tietenkin pienemmät kuukausittaiset asumiskustannukset. S-pankin mukaan takaisinmaksun kuukausierän suuruutta voi muuttaa laina-aikana joustavasti. Laina-ajan alkuun on lisäksi mahdollista saada 2–5 vuoden lyhennysvapaa.

”Me S-Pankissa haluamme haastaa perinteisen suomalaisen näkemyksen: miksi mahdollisimman nopean lainan takaisinmaksun pitäisi olla elämän tarkoitus? Valinnanvapautta pitäisi olla enemmän. Pankin tehtävä on varmistaa, että asiakkaan suunnitelma on taloudellisesti kestävällä pohjalla”, S-Pankin kehityspäällikkö Päivi Huttunen kertoo.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös