Toimituksen tiedotteet

Kurssiraketti-kisa alkaa – ennusta Helsingin pörssin kovin kurssinousija

Kurssiraketti on SalkunRakentajan sijoituskisa kaikille osakesijoittamisesta kiinnostuneille. Lue lisää!

Aprillipäivänä käynnistyvä sijoituskisa ei ole aprillipila. Päätimme järjestää yksinkertaisen sijoituskisan, johon osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Kurssiraketti-kisaan osallistuminen on tietenkin maksutonta ja se on avoin kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille.

Mistä on kyse?

Osakemarkkinat ovat toipuneet häikäisevästi finanssikriisin aallonpohjasta. Onko tulosodotukset jo hinnoiteltu yritysten markkina-arvoihin, vai vieläkö löytyy aliarvostettuja yhtiöitä?

Helsingin pörssi osakeindeksi osakkeet sijoittaminen

Kurssiraketti-kisassa on mahdollista ottaa tähän kysymykseen kantaa ja samalla saada mahdollisuus palkintoon.

Kisan ideana on ennustaa toukokuun aikana kovin Helsingin pörssin (OMX Helsinki) kovimmin osakekurssiaan kasvattanut osake. Kisaan osallistujan tulee siis valita Helsingin pörssin päälistalta vain yksi osake, jonka osakekurssin uskoo nousevan kuukauden aikana eniten.

Aikaa valinnan tekemiselle ja ilmoittamiselle on huhtikuu. Huhtikuun 30. päivän jälkeen osallistuneiden ilmoituksia ei siis huomioida.

Sijoituskisaan osallistujien ei välttämättä tarvitse paljastaa henkilöllisyyttään, vaan kisaan osallistuminen onnistuu nimimerkin avulla (rekisteröityminen edellyttää sähköpostin ilmoittamista, mutta emme julkaise sähköposteja).

Luvassa palkintoja

Sekä parhaimmat ennustajat että parhaimpien perustelujen laatijat osallistuvat palkintojen arvontaan. Pääpalkintona 300 euron arvoinen superlahjakortti. Lisäksi kolmelle kilpailijalle vapaavalintainen kirja SalkunRakentajan Kirjat-palvelusta.

Arvomme pääpalkinnon viiden parhaan ennustajan sekä viiden parhaan perustelun kertoneen kilpailijan kesken. Lisäksi noiden 10 kilpailijan kesken arvotaan kolme kilpailijan vapaavalintaista sijoitus- tai talouskirjaa SalkunRakentajan Kirjat-palvelusta.

Näin pääset mukaan Kurssiraketti-kisaan:

1. Jos et ole vielä Foorumin jäsen, rekisteröidy keskustelufoorumiimme tämän sivun oikean sivupalkin ylälaidassa olevasta ”Rekisteröidy”-kentästä. Voi myös rekisteröityä tästä linkistä: Rekisteröidy

2. Liity Sijoituskilpailu-keskusteluryhmän jäseneksi tästä.

3. Huhtikuun aikana (1.4. -30.4.) ilmoita ryhmässä se Helsingin pörssin päälistan (OMX Helsinki) osake, jonka osakekurssin uskot nousevan eniten toukokuun aikana.

4. Ilmoita myös perustelusi valinnallesi sekä ennusteesi valitsemasi osakkeen kurssinoususta toukokuussa %-lukuna. Perustelussa voit vedota myös sijoitusammattilaisten näkemyksiin. Muista kuitenkin laittaa suorat lainaukset lainausmerkkeihin ja mainita lähde.

Esimerkki:

Nokia +17%     Uskon Nokian osakkeen nousuun, koska…

Päivitämme keskusteluryhmään kisaan liittyviä tiedotteita ja niitä voi lukea SalkunRakentajan Foorumi-keskustelupalstalla Sijoituskisa-keskusteluryhmässä.

Kurssiraketti-kisan sponsorina toimii Vontobel. Lue lisää Vontobelin sijoitustuotteista tästä.

sijoittaminen, osakkeet, rahastot, osakesijoittaminen, rahastosijoittaminen, säästäminen, talous, etf, talouspolitiikka, markkina-analyysit, markkinat, makrotalous, salkunrakentaja,

 

Tervetuloa hauskaan Kurssiraketti-kisaan!

Jorma Erkkilä & Henri Blomster

 

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös