Sijoitusuutiset

Suomalainen bitcoin-välittäjä laajentaa palvelujaan Litecoin-virtuaalivaluuttaan

Prasos Oy laajentaa Coinmotion-palvelussaan virtuaalivaluuttojen välityspalveluitaan Litecoiniin.

Bitcoinien lisäksi yrityksen Coinmotion-palvelussa on nyt mahdollista ostaa, myydä ja säilyttää Litecoin-virtuaalivaluuttaa.

Suomalainen bitcoin-välittäjä Prasos Oy on laajentanut palveluaan myös muiden virtuaalivaluuttojen välittämiseen. Toisena sijoitustuotteena laajasti saataville yritys lanseeraa Litecoin-virtuaalivaluutan.

Yrityksen suunnitelmissa on tuoda tarjolle tänä vuonna Coinmotion-välityspalveluun myös muita vakiintuneimpia virtuaalivaluuttoja. Lisäksi Prasos tarjoaa jo nyt yksityispankkipalveluna satojen eri virtuaalivaluuttojen välitys- ja säilytyspalveluita.

Ensimmäisenä valikoimaan lisätty Litecoin on yksi vanhimmista edelleen voimissaan olevista virtuaalivaluutoista.

Sitä pidetään Bitcoinin jälkeen yhtenä varteenotettavimmista kryptovaluutoista. Litecoinin kehitti Googlella työskennellyt insinööri Charlie Lee vuonna 2011 tarkoituksenaan luoda pienissä rahansiirroissa Bitcoinia paremmin toimiva virtuaalivaluutta. Toimintaperiaatteiltaan Litecoin muistuttaa hyvin paljon Bitcoinia.

”Erilaisten kryptovaluuttojen kysyntä on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Litecoin on vanhin vaihtoehtoinen kryptovaluutta, se on toiminut luotettavasti, ja sillä on vahva kehittäjäyhteisö. Litecoin on vakiinnuttanut asemansa tärkeimpien kryptovaluuttojen keskuudessa ja uskomme sen jatkavan positiivista kehitystään myös tulevaisuudessa.” lisää Prasoksen toimitusjohtaja Henry Brade.

Coinmotion​ ​-​ ​SalkunRakentaja ​-​ ​yhteistyötarjous!

Avaa​ ​tili​ ​Coinmotion-palveluun.​ ​Käyttämällä​ ​alennuskoodia​ ​SRFI17X,​ ​saat​ ​1%
treidauskulut​ ​ensimmäiselle​ ​kuukaudelle​ ​(50%​ ​alennus).

 

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös