Talouden trendit

Samsung Galaxy otti DNA:n myydyimpien puhelinten listalla kolme kärkisijaa

Huaweilla on listalla eniten yksittäisiä malleja, ja DNA:n valikoimaan marraskuun alussa tulleen OnePlussan uusi lippulaiva ponkaisi saman tien neljännelle sijalle.

Samsung Galaxy S9 matkapuhelin älypuhelin talous

Kuva: Aaron Yoo.

Huaweilla on listalla eniten yksittäisiä malleja, ja DNA:n valikoimaan marraskuun alussa tulleen OnePlussan uusi lippulaiva ponkaisi saman tien neljännelle sijalle.

OnePlus-myynninaloituksen myötä DNA:n myydyimpien puhelimien Top 15 -listalla on marraskuussa edustettuna kuusi puhelinmerkkiä. OnePlus on kiinalainen vuonna 2013 toimintansa käynnistänyt älypuhelinvalmistaja.

Huaweilla on listalla kaikkiaan viisi eri mallia ja Samsungilla neljä. Kahdella mallilla listalla ovat sekä Apple että Honor, ja yhdellä mallilla – mutta erittäin hyvissä asemissa – ovat OnePlus ja Nokia.

Samsung Galaxy S9 palasi muutaman kuukauden listatauon jälkeen suoraan ykkössijalle, heti perässään Samsung Galaxy S8 ja Samsung Galaxy J6.

Marraskuun kovat Black Friday -tarjouskampanjat saivat aikaan  liikehdintää Top 15 -kärjessä, ja listalla vaihtuikin peräti kolmannes puhelinmalleista. Black Friday on parissa vuodessa noussut vuoden kiireisimmäksi puhelimien myyntipäiväksi.

”Black Friday sai tänä vuonna toden teolla liikkeelle puhelimen ostoa entuudestaan harkinneiden lisäksi myös hyvien tarjouksien vuoksi aktivoituneita asiakkaita. Kampanjan suosituimmat tarjoustuotteet näkyvätkin selvästi koko marraskuun Top 15 -listalla. Luonnollisesti hyvä hintaetu nostaa puhelimen kiinnostavuutta, ja monelle kyseisen mallin hankintaa miettineelle sopiva alennus on käytännössä lupa lähteä puhelinostoksille”, kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

Joulun hittituotteiksi Sami Aavikko povaa 199-499 euron hintaisia älypuhelimia.

”Ne tarjoavat vahvan hinta/laatu-suhteen ja erinomaisen kokemuksen monenlaiseen käyttötarpeeseen. Asiakas valitsee tyypillisesti itseään eniten puhuttelevan brändin.”

Perinteisten suojaus- ja lataustarvikkeiden lisäksi puhelinten kiinnostavimpien lisätarvikkeiden joukkoon ovat nousseet langattomat kuulokkeet, joissa näppärä vastameluominaisuus on tullut saataville jo alle sadan euron hintaisiin kuulokkeisiin. Lisäksi esimerkiksi huippusuosittu PopSocket-puhelinpidike alkaa olla pakko-ostos uuteen puhelimeen, Aavikko vinkkaa.

DNA:n myydyimmät puhelimet marraskuussa 2018

1. (-) Samsung Galaxy S9
2. (4.) Samsung Galaxy S8
3. (12.) Samsung Galaxy J6
4. (-) OnePlus 6T
5. (1.) Nokia 6.1
6. (14.) Honor 9 Lite
7. (10.) Huawei Nova 3
8. (6.) Apple iPhone 7
9. (2.) Huawei Mate 10 Lite
10. (9.) Huawei P20 Lite
11. (-) Huawei P20 Pro
12. (3.) Apple iPhone 8
13. (15.) Huawei P Smart
14. (-) Samsung Galaxy A7 (2018)
15. (-) Honor Play

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös