Kryptot

Suomalainen Supremacy Games julkaisee lohkoketjua hyödyntävän mobiiliajopelin

Yhtiön kehittämä peli on ensimmäinen pohjoismaista tuleva mobiilipeli, joka hyödyntää NFT-teknologiaa.

Supremacy Games julkisti ensimmäisen Suomessa kehitetyn mobiilipelin, jossa on integroitu NFT-toiminto. Race Team Rivals NFT Garage on ilmainen mobiilipeli, joka on nyt saatavilla maailmanlaajuisesti, Kiinaa lukuun ottamatta. Pelin voi ladata App Storesta, ja Android-versio on pian saatavilla.

NFT on lohkoketjuun kirjoitettu digitaalinen todiste omistajuudesta. Se on kryptovaluuttatekniikka, jossa yksilöidään virtuaalisia kohteita ja kirjataan niiden omistussuhteita lohkoketjun avulla. NFT:n alla voi olla mitä tahansa digitaalista sisältäen kuvia, videoita, musiikkia, GIF-animaatioita, pelejä, tekstiä tai koodia.

NFT-markkina on hurjassa kasvussa. Viime vuoden 2020 kolmannella neljänneksellä myyntiä kertyi 28 miljoonaa dollaria, kun vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä puhutaan jo 10,7 miljardista dollarista.

CryptoKitties oli ensimmäisiä NFT-pohjaisia pelejä. Ethereumin päälle rakennettu peli sai niin suuren suosion, että se tukkeutti koko lohkoketjun joulukuussa 2017.

Suomalaisyhtiön mobiilipeli tuo kokoelman NFT-autoja, joita voidaan käyttää kilpailemiseen Race Team Rivals -mobiilipelissä. Peliä voi pelata myös ilman NFT-autoja, mutta NFT-omistus tarjoaa lisäetuja, kuten erityisen VIP-ajotilan. NFT-teknologia mahdollistaa siis sen, että pelaaja voi hankkia autoja omistukseensa.

NFT-autot tulevat saataville 9. joulukuuta 2021, ja NFT-toiminnot ovat saatavilla pelissä vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä.

Autot tulevat saataville OpenSea-kauppapaikalla, ja myynti vaatii Ethereum Walletin.

”Suomi on johtava mobiilipelien kehityskeskus, ja olemme iloisia voidessamme yhdistää tämän asiantuntemuksen lohkoketjuosaamiseemme luodaksemme NFT-pelejä, jotka ovat hauskoja ja palkitsevia pelata. Tiimi on työskennellyt monien korkean profiilin IP:ihin pohjautuvien pelien, kuten Top Gearin, parissa, ja tämä innostus autoja ja ajopelejä kohtaan näkyy Race Team Rivals NFT Garagessa”, kommentoi Supremacy Gamesin toimitusjohtaja Jari Pauna.

Supremacy Games -yhtiöllä on jo valmisteilla useita NFT-pelejä ja rajoitetun erän toiminnallisia token-kokoelmia, jotka liittyvät maailmanlaajuisiin brändeihin.

”Työskentely valtavien globaalien tuotemerkkien kanssa on jännittävää, emmekä malta odottaa, että pääsemme julkistamaan kaikki valmisteilla olevat nimikkeemme. Pyrimme luomaan pelejä, joissa NFT-toiminnallisuus antaa pelaajille todellista lisäarvoa ja sopii täydellisesti yhteen tuotemerkkien kanssa”, kertoo Pauna.

Coinmotion​ / ​SalkunRakentaja ​-​​yhteistyötarjous

Avaa​ ​tili​ ​Coinmotion-palveluun ja aloita kaupankäynti kryptovaluutoilla.​ ​Käyttämällä​ ​alennuskoodia​ ​SRFI17X,​ ​saat​ ​1%:n treidauskulut​ ​ensimmäiselle​ ​kuukaudelle​ ​(50%​ ​alennus).

Kommentoi
Ylös
>