Merus Powerin IR-sivut

Merus Power toimittaa Yhdysvaltoihin kaksi teollisuuskompensaattoria

Merus Power toimittaa merkittävälle USA:n metalliteollisuuden toimijalle kaksi sähkönlaatua parantavaa 16MVar staattista synkronikompensaattoria (Merus™ STATCOM).

Toimitukset ajoittuvat loppusyksyyn 2022. Merus Powerin synkronikompensaattorit asennetaan turvaamaan jännitteen vakaus valssaamolaitoksessa Indianan osavaltiossa. Tilauksen arvo on 4 miljoonaa dollaria (USD). Kyse on Merus Powerin ensimmäisestä merkittävästä sähkönlaaturatkaisutoimituksesta Yhdysvaltoihin ja se vahvistaa Merus Powerin asemaa globaaleilla sähkönlaatumarkkinoilla.

Metalliteollisuus on luonteeltaan hyvin energiaintensiivistä, eli tuotanto vaatii toimiakseen paljon sähköä. Metalliteollisuudessa on mahdollisuus panostaa merkittävästi energiatehokkuuteen ja hiilidioksidipäästövähennyksiin. Osalla yrityksistä on jopa kunnianhimoisia tavoitteita olla hiilineutraali tulevien vuosien aikana.

Merus™ STATCOM staattisilla kompensaattoreilla varmennetaan valssaamolaitoksen jännitteen vakaus keskijänniteverkossa.

Laitteet kompensoivat valssaamon prosesseille luonteenomaisista tehon vaihteluista aiheutuvia häiriöitä. Näin mahdollistetaan tuotantolaitokselle hyvä sähkönlaatu, edistetään energiatehokkuutta sekä vähennetään laitteistojen huollon tarvetta. Staattisten kompensaattorien avulla valssaamolaitos toimii luotettavammin, energiatehokkaammin ja auttaa yritystä saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteitaan.

”Ilmastotavoitteissa ja energiamurroksessa tarvitaan kaikkia toimijoita. Puhtaampi ja kestävämpi tulevaisuus ei synny itsestään, vaan siihen tarvitaan meitä kaikkia. Saamme olla mukana auttamassa teollisia asiakkaitamme saavuttamaan ilmastotavoitteitaan ja uusiutuvan energian asiakkaitamme edistämässä energianmurrosta. Kahden teollisuuskompensaattorin sopimus on meille merkittävä avaus Yhdysvaltojen markkinoille”, toteaa Merus Powerin toimitusjohtaja Kari Tuomala.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös