Asunnot ja kiinteistöt

Minkälaisia asuntosijoituksia aloittelijana välttäisit nyt?

Nyt yritän pohtia omia asuntosijoituksia kysymällä, kuinka varma voin olla, etten tee huonoa sijoitusta.

Viime sunnuntaina kirjoitin Ostan Asuntoja blogiin top 5 -listauksen kohteista, joihin olen sijoittanut viimeisen vuoden aikana. Nyt yritän pohtia omia asuntosijoituksia kysymällä, kuinka varma voin olla, etten tee huonoa sijoitusta.

Kysyn, mikä voisi mennä pieleen? Miten voisin etukäteen varmistaa tai varautua tällaiseen?

Siksi muutama ajatus asuntosijoituskohteita katsastaville, mitä juuri tällä hetkellä katsoisin suuremmalla varovaisuudella ja kysyisin, voisiko juuri tässä kohteessa juuri nyt odottaminen olla parempi vaihtoehto.

Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjaan alennuskoodi ”KOTIMATKA”, jolla saa 30 prosentin alennuksen kirjan kovakantisesta versiosta kirjan nettisivuilta. E-kirja löytyy nyt ainakin Suomalaisen verkkokaupasta, Adlibriksestä ja booky.fi:stä.

Tutustu myös näihin:

Ostan asuntoja – Podcast
Ostan asuntoja – Youtube

Kommentoi
Ylös
>