Fodelian IR-sivut

Fodelia on päättänyt lykätä siirtymistä Helsingin pörssin päälistalle

odelia Oyj:n hallitus on 22. joulukuuta päättänyt lykätä mahdollista siirtymistä Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle.

Fodelia Oyj:n hallitus tiedotti 24.1.2022 aloittavansa selvitystyön yhtiön mahdollisesta siirtymisestä Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle loppuvuonna 2022. Selvitystyötä jatketaan edelleen, mutta mahdollisen siirtymisen ajankohta siirtyy vuoteen 2023.

”Mielestämme siirtyminen pörssilistalle on luonnollinen askel yhtiön kehityskaaressa. Tämänhetkinen markkinatilanne ei kuitenkaan tue päälistasiirtymää suunnitellulla aikataululla. Jatkamme edelleen selvitystyötä mahdollisesta siirtymisestä vuoden 2023 aikana”, kertoo Fodelian toimitusjohtaja Mikko Tahkola.

Fodelian osake on ollut listattuna Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla marraskuusta 2019 lähtien.

Fodelian liiketoiminta-alueet ovat vähittäiskauppaan ja kuluttajille suunnattuun verkkokauppaan keskittyvä Fodelia Retail, sekä foodservice-markkinan asiakkuuksiin keskittyvä Feelia. Lisäksi Fodelian portfolioon kuuluvat mehutuotteita valmistava tytäryhtiö Marjavasu, sekä ruokapalvelujen ulkoistusratkaisuja tarjoava yhteisyritys Fodbar. Fodelian omistamat yhtiöt ovat elintarvikealan yrityksiä, jotka panostavat innovatiivisiin tuotteisiin, lisäarvoa tuottaviin asiakaskonsepteihin ja edistyksellisiin valmistusprosesseihin.

Fodelian tytäryhtiöt toimivat kasvavilla markkinoilla. Kehitystä tukevat vahvat megatrendit, kuten kuluttajakäyttäytymisen muutokset sekä kuntien ruokatuotannon säästö- ja ulkoistamispaineet.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös