Sijoitusideat

Uskotko tekniseen analyysiin? Tässä Investechin sijoitusidea

Investechin mukaan Ramirentin kurssi on läpäissyt laskutrendin vastuslinjan.

Tämä tarkoittaa Investechin mukaan hidastuvaa laskunopeutta tulevaisuudessa. ”Osakkeen kurssi on noussut läpi käänteinen pää ja hartiat -kuvion vastustason 5.99. Tason läpäisy antaa ostosignaalin ja indikoi nousun jatkuvan 7.46 tasolle tai pidemmälle”, Investech toteaa.

Ramirentin osake on rikkoutunut ylös vastustason läpi noin 6.00 euron kohdalla ja näin ollen on signalisoitu edelleen tapahtuvaa nousua.

Osakkeen ylimyyntiä tai yliostoa kuvaava RSI-käyrä näyttää nousevaa trendiä, mikä voi olla aikainen signaali nousevan trendin alkamisesta. Investech pitää kokonaisuutena teknisesti positiivisena keskipitkällä aikavälillä.

Investechin suositus Ramirentin osakkeelle on Osta. Investtech tarjoaa tekniseen analyysiin pohjautuvaa sijoituspalvelua.

Teknisessä analyysissä pyritään saavuttamaan ylituottoa analysoimalla osakekurssien historiallisia hintoja. Tekninen analyysi nojaa oletukseen markkinoiden epätäydellisyydestä, jolloin osakemarkkinat eivät hinnoittele kursseja tehokkaasti, vaan erilaisilla psykologisilla tekijöillä on vaikutusta kursseihin.

Tekniseen analyysiin suhtautuvat epäillen eteenkin akateemiset sijoitustutkijat, joiden mukaan markkinat toimivat niin tehokkaasti, ettei osakekurssien historiaa analysoimalla ole mahdollista päästä ylituottoihin.

Ramirent-osakekurssi-052016

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


< !—ReadPeak peruskoodi -->
< !—Improve Media -->

Copyright © 2019 Salkkumedia Oy

Ylös