Sijoitusstrategiat

Onko Titaanien taisto -sijoituskisan voittoisa sijoitusstrategia löytynyt? Nordnet Smart 15 johdossa

Asetelmat ovat kääntyneet Titaanien taisto -sijoituskisassa päälaelleen.

Asetelmat ovat kääntyneet Titaanien taisto -sijoituskisassa päälaelleen.

Kolme kokenutta sijoittajaa ottaa mittaa toisistaan kolmella erilaisella sijoitustyylillä Titaanien taistoksi nimetyssä mittelössä. Nordnet Suomen Titaanien taisto -videolla tutustutaan erilaisiin sijoitustyyleihin ja seurataan salkkujen kehitystä vuoden ajan.

Martin Paasi, Jukka Oksaharju sekä Jukka Lepikkö avaavat omat salkkunsa ja kertovat omista sijoitustyyleistään.

Titaanien taistossa tutustutaan erilaisiin sijoitustyyleihin ja seurataan salkkujen kehitystä vuoden ajan huhtikuusta 2019 aina maaliskuuhun 2020 asti.

Titaanien salkut ovat kulkeneet neljä kuukautta markkinoiden vuoristorataa ja asetelmat ovat kääntyneet viime jakson jälkeen päälaelleen.

Jaksossa käydään läpi markkinoiden viimeaikaiset tapahtumat sekä pohditaan kauppasodan, Brexitin ja keskuspankkien toimien vaikutusta markkinoille. Titaanit antavat myös oman ennusteensa tulevasta.

Nordnet Smart-salkut ovat näyttäneet kisassa voimansa. Nordnet Smart -salkut on kehitetty tuottamaan paremmin kuin perinteiset rahastot ja voittamaan vertailuindeksi pitkällä aikavälillä. Automatisoitu ja systemaattinen sijoitusstrategia sopeuttaa sijoitukset markkinatilanteeseen.

Tutustu Nordnet Smart -salkkuihin: Smart-salkut

Katso Oksaharjun, Paasin ja Lepikön salkut ja seuraa niiden kehitystä reaaliajassa Sharevillessä!

Titaanien taistolla on myös virallinen Shareville-keskusteluryhmä, liity mukaan tästä.

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää SalkunRakentajan markkinointikumppanin sivuille linkkejä, joiden perusteella SalkunRakentaja-sivusto voi saada korvauksia.

Kommentoi
Ylös
>