Markkinakommentit

Tuloskausi alkaa – tällainen on Jukka Oksaharjun näkemys markkinatilanteesta

Sijoituskirjailija Jukka Oksaharju kertoo Nordnetin videolla, mitä markkinoilla on tapahtunut syksyn aikana.

Sijoituskirjailija Jukka Oksaharju kertoo Nordnetin videolla, mitä markkinoilla on tapahtunut syksyn aikana.

Pörssiyhtiöiden tuloskausi on alkamassa. Markkinoiden pelkokerroin on nyt korkealla heikon toisen vuosineljänneksen tuloskauden ja makrodatan selkeän heikentymisen painaessa tunnelmia, arvioi Inderesin seniorianalyytikko Juha Kinnunen.

”Monissa yhtiöissä sijoittajien odotukset ovatkin arvostuskertoimien perusteella jo analyytikko-odotuksia alhaisempia, ja pelkästään odotuksiin yltäminen voi tukea osakekurssia”, Kinnunen arvioi artikkelissaan.

Sijoituspalvelutalo FIM nosti vastikään Helsingin pörssin suosikikseen.

”Helsingin pörssi on jäänyt selvästi jälkeen maailman markkinoista talousherkkyytensä ja yhtiörakenteensa takia. Jatkossakaan Suomi ei ole turvasatama, vaan maailmantalous heiluttaa Helsingin pörssiä. Paljon epävarmuutta on kuitenkin jo hinnoiteltu osakekursseihin ja osinkotuotot ovat nousemassa poikkeuksellisen korkeiksi, joten Suomi tarjoaa myös mahdollisuuksia”, arvioi FIM:n päästrategi Lippo Suominen.

Entä mitä sanoo alkasvasta tuloskaudesta tunnettu osakesijoittamisen puolestapuhuja Jukka Oksaharju?

Videolla Oksaharju antaa näkemyksensä kolmannen vuosineljänneksen tuloskaudesta. Teemoina kauppasota, keskuspankkikriisi, korkojen kehitys, talousdata ja ensi vuoden osinkokevät.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös