Asunnot ja kiinteistöt

Mitä riskejä asuntosijoittamisessa on?

Kaikkeen sijoittamiseen ja liiketoimintaan liittyy riskejä.

Osta ja pidä -asuntosijoittaminen ei ole tästä poikkeus. Riskejä tulisi ja niitä voi hallita. Ensimmäinen askel riskienhallinnassa on tunnistaa potentiaaliset riskit. Toinen steppi on miettiä keinoja riskien toteutumisen ehkäisemiseksi tai pienentämiseksi.

Yksi laadukkaista asuntosijoittamissisällön tuottajista on Niina Huhtala. Niina oli vieraan Ostan Asuntoja Podcastin jaksossa # 65. Yksi Niinan kirjoituksista oli myös ensimmäinen Ostan Asuntoja Blogissa julkaistu jonkun toisen kuin itseni kirjoittama kirjoitus.

Tällä kertaa vastaan ”Mitä riskejä asuntosijoittamisessa on” -kysymykseen Niinan kuvaushetkellä tuoreen Rahamedia.fi -blogikirjoituksen pohjalta, joka löytyy täältä: https://www.rahamedia.fi/asuntosijoittamisen-riskit/

Tutustu myös näihin:

Ostan asuntoja – Podcast
Ostan asuntoja – Youtube

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös