Tiedotteet

Harvia jakaa lisäosinkoa 0,19 euroa osaketta kohden

Harvia Oyj:n hallitus on päättänyt tänään varsinaisen yhtiökokouksen 2021 sille antaman valtuutuksen perusteella jakaa lisäosinkoa 0,19 euroa osakkeelta.

Osinkosumma on yhteensä 3,55 miljoonaa euroa. Osinko maksetaan osakkeenomistajalle, joka on osingon täsmäytyspäivänä 19.10.2021 merkittynä Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon. Osinko maksetaan 26.10.2021.

Harvia Oyj:n 8.4.2021 pidetty varsinainen yhtiökokous päätti, että osinkoa voidaan maksaa enintään 0,51 euroa osakkeelta kahdessa erässä. Yhtiökokous päätti 0,20 euron osakekohtaisesta osingosta ja 0,12 euron juhlaosingosta, jotka maksettiin 19.4.2021. Yhtiökokous valtuutti hallituksen päättämään harkintansa mukaan enintään 0,19 euron osakekohtaisen lisäosingon jakamisesta.

Harvia on liikevaihdolla mitattuna yksi maailman johtavista sauna- ja spa-markkinoilla toimivista yhtiöistä. Harvian liikevaihto vuonna 2020 oli 109,1 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa työskentelee yli 800 alan ammattilaista Suomessa, Kiinassa ja Hongkongissa, Romaniassa, Itävallassa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Virossa ja Venäjällä. Muuramessa Harvian pääkonttorin yhteydessä sijaitsee myös yhtiön suurin saunojen ja saunakomponenttien tuotantolaitos.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös