Yritysuutiset

Verkkokauppa.com listautuu pörssiin

Verkkokauppa.com listautuminenVerkkokauppa.com hakeutuu First North Finland -markkinapaikalle.

Verkkokauppa.com Oyj on pääasiassa kuluttajamarkkinoilla Suomessa toimiva verkko- ja vähittäiskauppias. Yhtiö markkinoi, myy ja jakelee verkkokauppansa, vähittäismyymälöidensä ja jakeluverkostonsa kautta noin 48 000 nimikkeen tuotevalikoimaa.

Verkkokauppa.comin tuotteet ovat pääasiassa kodinelektroniikan tuotteita ja niihin liittyviä palveluja.

Listautumisanti alkaa 25.3.2014 ja kaupankäynnin odotetaan alkavan arviolta 8.4.2014.

Listautumisannin alustava merkintähinta on 20,00 – 24,00 euroa osakkeelta. Tämä tarkoittaa noin 150 – 180 miljoonan euron markkina-arvoa

”Kaupan siirtyessä verkkoon, aiomme ottaa edelleen markkinaosuutta erityisesti kivijalka- ja erikoiskaupalta Suomessa skaalautuvaa liiketoimintamalliamme vahvasti hyödyntäen. Aiomme kuitenkin tehdä tämän asiakaslupauksemme ’todennäköisesti aina halvempi’ mukaisesti. Nyt onkin Verkkokauppa.comille oikea aika lähteä hakemaan rohkeasti lisää kasvua ja markkinaosuutta NASDAQ OMX First North Finland -markkinapaikalle hakeutuvana yhtiönä” kertoo Yhtiön toimitusjohtaja Samuli Seppälä.

Hallituksen puheenjohtajan, Christoffer Häggblomin mukaan ”Listautumisanti mahdollistaa Verkkokauppa.comin eri kehityshankkeiden nopeamman aloittamisen ja läpiviennin. Yhtiössä selvitetään mm. uusia asiakasrahoituspalveluita ja liittymistä ostoyhteisöön. Moni kehityshankkeemme on IT-painotteinen, ja haluammekin kasvattaa etumatkaamme IT-järjestelmissä ja osaamisessa.”

Yhtiö tavoittelee keskipitkällä aikavälillä vuosittain keskimäärin 10 % kasvua, parempaa käyttökatetta sekä vähintään 25 % omavaraisuusastetta.

Lue tarkemmat tiedot listautumisannista tästä linkistä.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös