luokittelematon

Outokumpulainen Piippo listautuu pörssiin

Lähde: Piippo Oyj

Lähde: Piippo Oyj

Yhtiö  aikoo listautua Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle.

Piippo valmistaa, jakelee ja markkinoi köysiä, lankoja ja verkkoja kolmelle pääsegmentille: Agri, Kuluttajat ja Business to Business (B2B). Piippo on kasvanut orgaanisesti ja tasaisesti vuodesta 2000 investoiden erityisesti tuotantoon ja markkinointiin. Tällä hetkellä Yhtiö on arvionsa mukaan alan viidenneksi suurin maataloudessa käytettävien paalausverkkojen valmistaja maailmassa. Yhtiö toimittaa tuotteita maailmanlaajuisesti yli 30 maahan.

Agri-segmentti on yhtiön suurin segmentti muodostaen noin 75 % Yhtiön liikevaihdosta. Piipon Agri-segmentin tuotevalikoima koostuu Yhtiön valmistamista paalauslangoista ja -verkoista sekä paalien suojaverkoista sekä Yhtiön välittämistä agri-muoveista

”Juuria on kasvatettu pitkään ja nyt on aika nostaa oksat kohti aurinkoa. Piippo Oyj hakee uutta ja nopeampaa kasvua sekä ketteryyttä listautumisen ja osakeannin kautta. Näemme paljon mahdollisuuksia laajentumiseen esimerkiksi investointien, kapasiteetin lisäämisen ja yrityskauppojen kautta, yhtiön omaa tuotekehitystä unohtamatta. Haluamme käyttää tarjolla olevat kasvu- ja kehitysmahdollisuudet hyväksi,” sanoo Piippo Oyj:n toimitusjohtaja Kari Hirvonen.

Yhtiö sai alkunsa vuonna 1942. Yhtiön perustaja Matti Piippo patentoi tuolloin menetelmän paperinarun valmistamiseksi. Nykyään 90 henkilöä työllistävä yhtiö vie n. 70 prosenttia tuotannostaan yli 30 eri maahan Euroopassa, Aasiassa, Oseaniassa ja Amerikassa.

Piipon liikevaihtotavoite vuoden 2017 loppuun mennessä on noin 20 miljoonaa euroa. Vuonna 2014 liikevaihto oli vajaat 16 miljoonaa euroa.  Käyttökatetavoite (EBITDA) on kahdeksan prosenttia. Vuoden 2014 toteuma oli kuusi prosenttia. Yhtiön omavaraisuusastetavoite on 4 vuoden tarkastelujaksolla keskimäärin 40 prosenttia.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös