Yritysuutiset

Vertaislainapalvelu Fellow Finance ja Taaleritehdas yhteistyöhön

Taaleritehdas on sijoittanut kaksi miljoonaa euroa vertaislainapalvelua tarjoavaan Fellow Finance -yhtiöön.

Samalla Taaleritehdas myi Fellow Finance:lle Taaleritehtaan rahoitusyhtiötoimintaa harjoittaneen Lainaamo Oy:n koko osakekannan osakevaihdolla.

Taaleritehdas omistaa järjestelyn jälkeen Fellow Finance Oy:stä 38,4 prosenttia. Fellow Financen perustajayrittäjät Jouni Hintikka ja Teemu Nyholm omistavat 18,4 prosenttia osuudet. Fellow Financen avainhenkilöiden omistus on yhteensä 57,3 prosenttia.

Taaleritehtaan näkemyksen mukaan rahoitusalan toinen suuri megatrendi on digitalisoituminen. Sekä Fellow Financen että Lainaamon palvelut toimivat täysin verkkopohjaisena palveluna. Taaleritehtaalle Fellow Financen osakkuus mahdollistaa uuden sijoitusmuodon tarjoamisen asiakkailleen sekä digitalisoitumisen hyödyntämisen myös omissa toiminnoissaan.

“Fellow Finance- kauppa on Taaleritehtaalle uusi ja tärkeä avaus suoran rahoituksen kasvun mahdollistamiseen. Uskomme yrityksellä olevan erinomaiset mahdollisuudet nopeaankin kansainvälistymiseen. Yhteistyön tavoitteena on myös tarjota Taaleritehtaan asiakkaille mahdollisuus uudenlaiseen sijoitusmuotoon. Kokemuksemme Lainaamon liiketoiminnan kautta on, että 100 % digitaalisuus on erittäin kustannustehokas ja sijoittajille hyvin tuottava liiketoimintamalli”, kertoo Taaleritehtaan toimitusjohtaja Juhani Elomaa.

Vertaislainaus (eng. peer-to-peer lending) on tällä hetkellä yksi maailman nopeimmin kasvavimpia sijoitus- ja rahoitusmuotoja.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös